Novinky a akce

Trápí vás přebytečný tuk na vašich hýždích, bocích, stehnech nebo podbradku? V Body Factory Olomouc pro vás máme účinné a bezbolestné řešení pomocí neinvazivní liposukce s Liposonix. Řada z nás v únoru přemýšlí, jak se nejlépe zbavit nahromaděných tuků v rizikových tělesných partiích? Komu by se nechtělo následující měsíce trávit v posilovně nebo na běžícím pásu, může využít náš akční šestitýdenní balíček na účinnou a komfortní redukci tuků se slevou 30 %.

Liposonix nabízí moderní způsob neinvazivní liposukce v Olomouci

Za vším stojí vysoce výkonný ultrazvuk Liposonix, který představuje moderní způsob neinvazivní liposukce v Olomouci. Během ošetření přístrojem Liposonix dochází k účinné redukci podkožních tukových buněk a narušování rizikové tkáně. Fokusovaný ultrazvuk nejdříve projde kůží až do tukové vrstvy, kde velmi šetrně a bez vedlejších účinků bourá tukovou tkáň díky pokrokovému non-thermal efektu. Tuk je poté přirozeně zpracován a vyloučen z těla ven.

Liposonix je po několika sezeních schopen viditelně zeštíhlit tělesné partie, které jsou náchylné na ukládání podkožního tuku. Jedná se o pas, břicho, nohy, stehna, podbradek a další partie těla. Navíc jsou první výsledky znatelné už po 14 dnech. Kýženého efektu pak dosáhnete po uplynutí 8–12 týdnů procedur. Během této doby tělo dokončí přirozené metabolizování narušené tukové tkáně.

Neinvazivní liposukce v Olomouci s Liposonix v Body Factory Olomouc

V novém centru krásy a zdraví Body Factory Olomouc vám nyní nabízíme šestitýdenní balíček na efektivní odstranění tuků se slevou 30 %. Náš akční balíček se skládá ze 14 profesionálních liposukčních ošetření. Při každé vaší návštěvě pak podstoupíte 2-3 ošetření v závislosti na velikosti problematické tukové vrstvy. Ošetření je alternativou chirurgické liposukce, které je neinvazivní, bezbolestné a vysoce účinné. Pro tento druh neinvazivní liposukce není třeba předoperační vyšetření, nemusíte ani nosit kompresní prádlo a po ukončení procedury vás pustíme ihned domů.

  1. týden liposukce pomocí Liposonix – Přeměření, Radiofrekvence + Liposonix + lymfodrenáž (doba ošetření 90 -120min)
  2. týden liposukce pomocí Liposonix – Vacupress + lymfodrenáž (doba ošetření 90 min)
  3. týden liposukce pomocí Liposonix – Radiofrekvence + Liposonix + lymfodrenáž (doba ošetření 90 min
  4. týden liposukce pomocí Liposonix – Vacupress + lymfodrenáž (doba ošetření 90 min)
  5. týden liposukce pomocí Liposonix – Vacupress + lymfodrenáž (doba ošetření 90 min)
  6. týden liposukce pomocí Liposonix – Vacupress + lymfodrenáž (závěrečné přeměření – doba ošetření 90 – 120 min)

Pro více informací o cenách jednotlivých ošetření můžete nahlédnout do našeho přehledného ceníku.

Je neinvazivní liposukce v Olomouci s Liposonix bezpečná?

Neinvazivní liposukce pomocí Liposonix je bezbolestná, komfortní, účinná a její provedení je možné po celý rok.

Moderní liposukční přístroj Liposonix byl klinicky testován, má rozsáhlou certifikaci a je plně bezpečný. Nechtěné kontraindikace mohou nastat pouze při těhotenství, v případě náchylnosti k epilepsii, při nádorovém onemocnění, vážném onemocnění cukrovkou nebo při akutním zánětu či infekční chorobě.

Pro více informací nás neváhejte ihned kontaktovat. Naše renomované specialistky vám rády odpoví na veškeré otázky a naplánují s vámi termín prvního ošetření.

Těšíme se na vás v Body Factory Olomouc