Novinky a akce

Toužíte i vy po krásnějším a zdravějším těle? Rády byste, aby byla vaše pleť opět zcela vypnutá? A slyšeli jste už o službě BF lifting obličeje a dekoltu v novém kosmetickém salónu Body Factory Olomouc? Vyzkoušejte inovativní metodu ošetření obličeje a dekoltu bez invazivních zákroků a svěřte se do rukou opravdových kosmetických specialistů. V březnu jsme pro vás nachystali akční nabídku na BF lifting obličeje a dekoltu včetně rozšířené verze s parádní slevou 20 %.

Profesionální BF lifting obličeje a dekoltu v Olomouci

Náš profesionální BF lifting obličeje a lifting dekoltu v Olomouci spočívá v unikátní lymfomasáži. Tato procedura je založena na bázi speciálních, jemných podtlaků a lymfatických tahů, které blahodárně působí za pomoci dvojího cílení na vaši pleť i dekolt zároveň. Tím se docílí rapidního zvýšení mikrocirkulace v podkožní tkáni. A to není všechno. Navíc dochází k potřebné stimulaci kolagenních vláken, která se poté sama napínají a vaše povolené svalové partie v oblasti obličeje a dekoltu dostávají opět pevný tvar.

Procedura BF lifting obličeje a dekoltu je unikátní také v tom, že se s pletí pracuje zevnitř i zvenku. Díky tomu se velmi dobře a v krátkém čase vstřebávají různé krémy, speciální séra a další proaktivní látky. V kůži tak dochází k aktivaci kolagenu a především fibroblastů. Pokožka se následně hydratuje a je daleko více odolnější. Následkem toho se vám otevřou také kožní póry a celá pokožka připravena na následné hloubkové čištění. To probíhá pomocí speciální ultrazvukové špachtle, která bezbolestně, rychle a efektivně vyčistí váš obličej i zároveň váš dekolt.

 

Máte strach nebo se bojíte případných zvláštních příprav? Pak vás můžeme uklidnit. Na BF lifting obličeje a lifting dekoltu nejsou potřeba žádné speciální přípravy.

Naše renomované specialistky vás nejdříve kompletně a profesionálně odlíčí, poskytnou vám tu nejlepší kosmetickou péči a ještě vám poradí, která z procedur je pro vás ta nejvhodnější. Po našem profesionálním BF liftingu obličeje se i přes jeho opravdu vysokou účinnost nemusíte bát nežádoucího rudnutí pleti či jiných kontraindikací. Něco ale přeci jen musíme zmínit. BF Liftingu obličeje a dekoltu by se měli vyvarovat především ti klienti, kteří jsou si vědomi následujících omezení:

 

  • Jakýkoliv zánětu v těle
  • Rýma
  • Horečka
  • Kašle
  • Karcinom v těle
  • Nedávná operace zubů
  • Borelióza
  • Akutní kožní onemocnění
  • Vysoký krevní tlak
  • Cukrovka
  • Vážnějších srdeční potíže
  • Těhotné ženy
  • voperované tělní přístroje jako peacemaker

Ceník BF lifting obličeje a dekoltu

V březnu jsme pro vás nachystali akční nabídku. Díky ní si u nás teď můžete vyzkoušet BF lifting obličeje a dekoltu za výhodou cenu. A pozor, i v případě naší akční rozšířené verze. Pro více informací mrkněte do ceníku našich kosmetických služeb. Sleva trvala do konce dubna.

Bf lifting obličeje a dekoltu základní             45 minut         Cena 900 Kč 

Bf lifting obličeje a dekoltu rozšířený           90 minut         Cena 1 300 Kč

 

Nový kosmetický salon Body Factory Olomouc

Jsme renomovaní profesionálové v oblasti péče o tělo, obličej a dokonalé formování postavy. Nově se o vás rádi postaráme ve zbrusu novém kosmetickém salonu a centru zdraví a krásy Body Factory Olomouc.

Chcete ulehčit od nepříjemného pocitu těžkých nohou? Přemýšlíte nad tím, že vyzkoušíte naši účinnou lymfodrenáž? Lákají vás různé druhy profesionální pedikúry (suchá pedikúra a mokrá pedikúra)?

Neváhejte a pojďte nás navštívit v Olomouci na Komenského 16. Vybírejte z různých inovativních procedur jako radiofrekvenční lifting, hydrolifting, protiaknozní ošetření, bez jehličková mezoterapie s osmotickou maskou nebo již zmíněný BF lifting obličeje a lifting dekoltu. Rádi vám provedeme také mokrou i suchou variantu pedikúry, vacupress masáž nebo různá revitalizační ošetření. Zajít k nám ale můžete také na čištění pleti, barvení řas i obočí i na různých kosmetických procedurách.

Máte nějaký dotaz ohledně BF liftingu obličeje a dekoltu? Neváhejte a kontaktujte nás! Naši specialistky v péči o tělo, obličej a formování postavy vám rády poradí s výběrem té správné procedury.

Těšíme se na vaši návštěvu v Body Factory Olomouc na ulici Komenského 16.