Novinky a akce

Trápí vás stárnoucí pleť, hluboké vrásky nebo nepříjemné kruhy pod očima? Vyzkoušejte přelomový BF hydrolifting obličeje a dekoltu se slevou 20 %, který vám díky intenzivní hydrataci pleti nastartuje regenerační procesy v pokožce již po prvním sezení.

Co speciální BF hydrolifting obličeje a dekoltu obnáší?

BF hydrolifting obličeje a dekoltu je bezbolestný, kosmetický zákrok, který se provádí pomocí skleněné baňky. Díky jemným podtlakům a lymfatickým tahům se vám zjemní hluboké a vyhladí jemné vrásky na obličeji  a dekoltu. A to viditelně již po prvním kosmetickém zákroku.

Hydrolifting obličeje a dekoltu je založen na šetrné aplikaci kyseliny hyaluronové a směsi dalších látek i vitamínů do vaší pokožky. Kombinace těchto látek během pár chvil zlepší kvalitu vaší pleti, obnoví její elasticitu a viditelně navrátí pružnost. Trápí vás kruhy pod očima? Hydrolifting se hojně využívá také k prevenci stárnutí pleti. Během této procedury dochází k doplnění potřebných živin do pokožky, čímž se spolehlivě odstraní také kruhy pod očima.

Na hydrolifting obličeje a dekoltu v Body Factory Olomouc se nemusíte nijak speciálně připravovat a rozhodně nemusíte mít strach ze zarudnutí kůže a jiných kontraindikací. Tato metoda kosmetického ošetření pleti je totiž maximálně šetrná a navíc se o vás postará tým profesionálních specialistek, které vám vše vysvětlí a poradí vám s výběrem té správné procedury.

Ceník BF hydroliftingu obličeje a dekoltu v Body Factory Olomouc

Bf hydrolifting obličeje a dekoltu             90 minut         Cena 1 500 Kč (Aktuálně se slevou 20% – 1 200 Kč)

Něco vám není jasné nebo máte další otázky ohledně BF hydroliftingu obličeje a dekoltu? Neváhejte a kontaktujte nás! Naše specialistky v péči o tělo, obličej a formování postavy vám rády poradí.

Těšíme se na vás v Body Factory Olomouc