Novinky a akce

Přibývají vám vrásky? Nedejte na mýty a zatočte s nimi

Vrásky jsou věčné téma, znáte to sami. S přibývajícími léty narůstá i počet vrásek a mnoho lidí se začíná pídit potom, jak si s nimi poradit. Pojďme se společně podívat na několik mýtů, se kterými je tvorba vrásek nejčastěji spojena. A v neposlední řadě také na několik účinných řešení, které vám v Body Factory Olomouc nabízíme. Během léta se vám budou určitě hodit.

 

Život bez emocí, život bez vrásek

Vrásky jsou přirozeným projevem stárnutí. S přibývajícím věkem pleť postupně ztrácí svou pružnost a pevnost. Vrásky však nemusí být jen znakem zralého věku. Stejně jako nemůžeme zrychlit a zpomalit čas, nemůžeme zastavit ani přirozený proces stárnutí. Závisí především na dalších faktorech jako genetika, hormonální změny, životospráva, vhodná péče, kosmetika, ale také správně zvolená ochrana před sluncem. Na tváři nám může zanechávat stopy také radost nebo smutek. Ale. Úsměv nejen že zlepšuje výraz obličeje, ale je také důkazem radostného vnitřního rozpoložení. Přestat se na svět usmívat tedy není řešení. Mimické vrásky jsou přirozené a dodávají nám na individualitě. Přesto je, a to především ženy, často nepovažují za symbol přitažlivosti. Přitom znakem každé krásné ženy jsou právě mimické vrásky.

Díky správně zvoleným kosmetický procedurám vám v Body Factory Olomouc můžeme pomoci tento neodvratný průběh zpomalit a dosáhnout tak mladistvějšího i atraktivnějšího vzhledu. Ptáte se jak? U našich klientů dosahujeme skvělých výsledků pomocí pokrokových kosmetických procedur jako je BF lifting obličeje a dekoltu. Pomocí speciální lymfomasáže obličeje se nám daří viditelně redukovat vrásky již po vaši první návštěvě.

 

Vrásky zastaví gymnastika obličeje

Předem vás musíme zklamat. Není to tak úplně pravda. Při správném posilování obličeje totiž dochází pouze k posílení svalů, k hydrataci pleti a cirkulaci krve. Nikoliv ale k úplnému odstranění vrásek. To, jak obličej vypadá, ovlivňuje procvičování obličejových svalů jen částečně. Při tomto této aktivitě navíc dochází k namáhání pleti v citlivých partiích a může dojít k prohloubení vrásek.

Účinným a bezbolestným řešením je stimulace svalů pomocí elektroporace tzv. bezjehličkové mezoterapie. Profesionálně provedená bezjehličková mezoterapie přináší neuvěřitelné výsledky. Efektivně posiluje nejen mimické svaly v obličeji, ale také liftuje povolené partie na obličeji, krku a dekoltu. Tato metoda se provádí pomocí speciálního přístroje, který vysílá do pokožky impulsy bez namáhání pleti.

 

Sluníčko vs vrásky

Trocha slunce prospívá nejen náladě, ale i pleti. Sluníčko je silným zdrojem vitamínu D, který je pro tělo nezbytný a užitečný. Problémy nastávají v případě, kdy je pleť bez předchozího ošetření nadměrně vystavena příliš silnému slunečnímu záření. Až 80% viditelných příznaků stárnutí pleti je totiž způsobeno slunečními paprsky. UV záření stojí nejen za ubýváním elastinu v kůži, ale nechává také vyniknout pigmentové skvrny, pihy a právě vrásky!

Jak tedy předejít riziku a ochránit svou pleť s předstihem? Doporučujeme silnou hydrataci alespoň měsíc (někdy stačí v základu i méně) před tím, než se začnete naplno a beze strachu slunit. A jak docílíte nejsilnější hydratace? Speciální kombinací BF Liftingu obličeje a dekoltu s naším moderním BF hydroliftingem obličeje. Opakováním této procedury navíc zvyšujete její účinek. Ošetření doporučujeme absolvovat nejlépe 4x před tím, než vyrazíte na pláž. Pleť se účinně ochrání a bude tak připravena přijímat vyšší dávku slunečního záření bez hrozícího poškození pleti. Na takto připravenou pleť je také potřeba správně zvolit i opalovací krém. Například s UV faktorem SPF30.

 

Zatočte s vráskami s Body Factory Olomouc

Jsme profesionální kosmetický salon Body Factory Olomouc. Nabízíme široké spektrum kosmetických služeb jako je BF lifting obličeje a dekoltu, hydrolifting nebo bezjehličková mezoterapie. Postará se u vás tým zkušených kosmetiček, které vám vždy rádi poradí a pomohou vybrat tu správnou proceduru. Najdete nás na ulici Komenského 16 v centru Olomouce.

Takže nevěšte hlavu z přibývajících vrásek, připravte se na léto a objednejte se k nám.

 

Těšíme se na vaši návštěvu a sledujte i náš Instagram a Facebook, kde vám pravidelně přinášíme řadu akcí, slev a novinek.
Body Factory Olomouc