Novinky a akce

S přibývajícími léty začíná řada z nás řešit také postupné prohlubování vrásek. Jak ale tyto starosti řešit šetrně a bez invazivních zákroků? Snadno. Vyzkoušejte naše BF regenerační séra. V Body Factory Olomouc můžete zakoupit BF Lift sérum s účinky hadího jedu nebo BF Collagen sérum s HA. 

BF lift sérum s účinky hadího jedu

Regenerační séra BF lift s účinky hadího jedu intenzivně vyhlazují vrásky bez nutnosti invazivních zákroků. V séru je totiž obsažena látka Syn-Ake, která prakticky ihned redukuje různé nerovnosti v pokožce a příznivě podporuje tvorbu nového kvalitního kolagenu. Dále je v séru obsažen také komplex látek Liftonin Xpress, který pleť vyživuje a dodává jí potřené aminokyseliny. Regenerační sérum BF lift s účinky hadího jedu je navíc neprosto šetrná látka, po jejíž aplikaci vás nečekají žádné vedlejší účinky. 

Regenerační sérum s obsahem Syn-Ake

Syn-Ake je látka, která přesně napodobuje účinky hadího jedu. A to přesně Chřestýšovce waglerového (Walgerin-1). Díky působení Syn-Ake jsou pak aktivní látky účinnější a mnohem lépe se vstřebávají do pokožky. Díky účinkům hadího jedu se tak intenzivněji redukují především mimické vrásky, které vznikají pohybem svalů při smíchu nebo mračení.

Jaká je aplikace regeneračního séra BF Lift s účinky hadího jedu?

Pokud si regenerační sérum zakoupíte a rozhodnete se ho aplikovat třeba doma, pak se vám bude hodit pár užitečných rad. BF Lift sérum aplikujte 2x denně, a to na vyčištěnou pleť. Krátce po aplikaci doporučujeme nanést denní nebo noční krém, který běžně používáte. Užití regeneračního séra doporučujeme využívat mužům a ženám od 25 let.

Výhody regeneračního séra BF Lift s účinky hadího jedu?

  • Redukuje nerovnosti pleti
  • Podporuje syntézu kvalitního kolagenu
  • Zjemňuje a vyživuje pokožku
  • Posiluje dermální vlákennou strukturu
  • Šetrná látka bez vedlejších účinků

Zakupte si BF Lift sérum v Body Factory Olomouc

V našem profesionálním kosmetickém studiu Body Factory Olomouc vám nabízíme BF Lift sérum s účinky hadího jedu za 900 Kč.

BF Collagen sérum s HA

BF Collagen sérum s HA efektivně vyhlazuje vrásky a další nerovnosti v pleti.  Díky vysokému obsahu kolagenu a kyseliny hyaluronové se z něho snadno stane účinný pomocník v boji proti příznakům stárnutá pokožky.

O Collagenu

Kolagen patří mezi nejvíce zastoupené proteinové struktury v lidské těle. Kromě kůže se nachází také jako součást krevních cév, trávicího ústrojí či pojivových tkání. Kolagen udržuje pevnou a elastickou kůži, díky němu se nevytváří vrásky ihned po prvních mimických projevech obličeje. S přibývajícím věkem nám však kolagenu v těle ubývá a postupně se objevují známky stárnutí. Kolagen na sebe dokáže vázat vodu a tím pokožku kvalitně hydratuje. Na povrchu kůže vytváří ochranný film, který zabraňuje její opětovné dehydrataci a také redukuje nerovnosti na jejím povrchu.

Aplikace BF Collagen séra s HA

Pokud si BF Collagen sérum s HA zakoupíte na domácí využití, pak vám doporučujeme aplikaci ráno i večer na vyčištěnou pleť. Sérum jemně vmasírujte konečky prstů. Po aplikaci séra naneste krém, který běžně používáte.

Výhody BF Collagen séra s HA

  • Hydratuje a zpevňuje pleť
  • Redukuje nerovnosti povrchu pokožky
  • Podporuje obnovu kožních buněk
  • Usnadňuje přirozenou obnovu pleti
  • Aplikace séra není doporvázena žádnými vedlejšími účinky

Zakupte si BF Collagen s HA přímo u nás v Body Factory Olomouc

V našem high care studiu Body Factory Olomouc vám nabízíme BF Collagen sérum s HA za 950 Kč.

Vyzkoušejte BF regenerační séra v Body Factory Olomouc

Chcete si vyzkoušet naše BF regenerační séra nebo je rovnou zakoupit pro domácí použití či jako dárek? Navštivte nás v Olomouci na Komenského 16. Pro více informací o našich procedurách a produktech neváhejte mrknout do našeho ceníku služeb, nebo nás kontaktovat. Naše specialistky vám rády poradí a pomohou s výběrem toho pravého séra. A pokud vás zajímají různé novinky nebo aktuální slevové akce, sledujte náš Facebook a Instagram.

Těšíme se na vás v Body Factory Olomouc