Novinky a akce

V Body Factory Olomouc se zaměřujeme na profesionální služby v péči o tělo, obličej a formování postavy. Naše centrum zdraví a krásy nabízí profesionální služby, jako je BF lifting obličeje a dekoltu, pedikúra nebo hydrolifting.

Jednou z nejvyhledávanějších procedur je lymfatická masáž. Tuto šetrnou metodu zdokonalování pokožky naši klienti využívají v průběhu celého roku. V plavkovém období to platí dvojnásob.

Lymfatická masáž působí účinně při prevenci a léčbě celulitidy, otoků končetin, bércových vředů a křečových žil.

Lymfatická masáž jako metoda zkrášlování

Lymfatická masáž není žádnou novinkou. Své počátky má v 60. letech. Jedny z prvních zmínek, jsou zaznamenány už ve 20. století, kdy metodu manuální lymfatické masáže proslavil v roce 1963 Dr. Asdonka. V ČR poté prof. MUDr. Bechyně, který se zabýval lymfatickým systémem od r.1969. Dnes je již lymfatická masáž díky svým blahodárným účinkům vyhledávanou kosmetickou procedurou po celém světě.

Trápí vás otoky nohou, křečové žíly nebo celulitida? 

Starosti, které znepokojují 90% žen a to nejen v létě. Co je ale příčinou, a co za těmito nepříjemnostmi stojí? Odpovědí na tento problém je váš lymfatický systém, který pravděpodobně nefunguje tak, jak by měl.

Lymfatický systém je tělní soustava, která je uložena v podkoží. Je důležitý především pro obranyschopnost organismu.

Kdy tedy nastává problém? Ve chvíli, kdy lymfa neboli míza neobíhá lymfatickým systémem, tak jak má. V případě, že je tok lymfy narušen, může docházet k některým z potíží, jako jsou křečové žíly, bércové vředy, otoky končetin a mnoho dalších. Během plavkové sezóny volí ženy lymfodrenáž především při prevenci a léčbě celulitidy.

Jak lymfatická masáž funguje?

Přístrojovou lymfodrenáž provádíme pomocí kompresních návleků, které jsou sestaveny ze speciálních vzduchových komor. Náš tým v Body Factory Olomouc k této metodě využívá nejsilnější lymfodrenážní zařízení Master 12000. Jde o pomocníka špičkové kvality, který disponuje 5 přednastavenými programy pro lymfatickou masáž a 24 vzduchovými komorami. Díky přerušovaným kompresím (stlačování) končetin, které vytváří tlakové vlny, dochází ke správnému proudění žilního a lymfatického systému. Lymfatická masáž tak vyplavuje toxiny a jiné škodlivé látky z těla ven. Nemusíte mít zbytečné obavy. Ošetření je neinvazivní a bezbolestné.

Jak zvýšit účinek lymfatické masáže?

Před tím, než k nám do Body Factory Olomouc na lymfodrenáž vyrazíte, doporučujeme dodržet pár jednoduchých rad. Dbejte na pitný režim, dopřejte tělu dostatek zeleniny, ovoce, rýže a těstovin. Naopak doporučujeme snížit příjem bílkovin. A to je vše. Před lymfatickou masáží není třeba žádných dalších speciálních příprav.

Ceník lymfatické masáže

Přístrojová lymfodrenáž – lymfatická masáž 30 / 40 minut Cena 300 Kč / 400 Kč

Profesionální kosmetické studio Body Factory Olomouc

Body Factory Olomouc je nově vzniklé kosmetické studio sídlící v centru hanácké metropole.

Náš tým specialistů v péči o tělo a formování postavy vám poradí s výběrem správného typu procedury. Pokud uvažujete o BF liftingu obličeje a dekoltu, hydroliftingu, nebo právě o lymfatické masáži, jsme tu přímo pro vás. 

Zajímá vás více o našich profesionálních službách? Neváhejte a kontaktujte nás na +420 776 354 954.

Naši specialisté vám rádi poradí, a to od pondělí do pátku. Vždy od 9:00 do 17:00 hodin.

Sledovat nás také můžete na Instagramu nebo Facebooku

Těšíme se na vaši návštěvu v Body Factory Olomouc