Novinky a akce

Nově vám v našem moderním kosmetickém salonu nabízíme profesionální prodloužení řas. Navíc si můžete vybrat hned ze dvou variant. Naše specialistky vám prodlouží řasy klasickou metodou lepení řasy na řasu. Po 2, 3 nebo 4 týdnech vám rovněž zajistí jejich opětovné doplnění. V Body Factory Olomouc ale můžete vyzkoušet také speciální kašmírové řasy. Díky této inovativní metodě aplikace budou vaše řasy hebké, lesklé a ve srovnání s klasickou syntetickou řasou dokonce o polovinu lehčí. 

Profesionální prodloužení řas v Olomouci

Nově si k nám do Body Factory Olomouc můžete zaskočit na profesionální prodloužení řas. V našem centru krásy a zdravím vám nabízíme nejrůznější kosmetické služby jako efektivní BF lifting obličeje a dekoltu, hydrolifting, suchou i mokrou pedikúru, manikúru a od dnešního dne také prodloužení řas. Vybrat si můžete hned ze dvou typů, díky kterým budou vaše řasy opět dlouhé, husté a lesklé

Profesionální prodloužení řas stylem řasa na řasu 

Prodloužení řas stylem řasa na řasu spočívá v lepení jednotlivých syntetických řas na vaše přirozené řasy. Díky různým délkám, tloušťkám a zakřivení syntetických řas dodá tato metoda vašemu oku přirozený a zkrášlující výsledný efekt.

Kašmírové řasy

Při aplikaci kašmírových řas se využívá stejné metody jako u klasického typu prodloužení řas. Kašmírové řasy mají ale 2 velké výhody. Jednak to je skutečná hebkost i lesk a ve srovnání s klasickou syntetickou řasou jsou dokonce až o 50% lehčí. Takže výrazně prodlouží výdrž jejich aplikace. Díky tomu nejsou vaše přirozené řasy téměř vůbec zatíženy. Navíc získají vysokou odolnost a krásně drží tvar. Kašmírové řasy také disponují zdvojenou špičkou, takže vypadají přirozeně a vzbudí dojem.

Objednejte se na profesionální prodloužení řas do BF Olomouc

Zaujal vás některý z typů profesionální péče o vaše řasy? Objednejte se k nám do Body Factory Olomouc a vyzkoušejte naše efektivní metody „na vlastní řasy“. Pro další informace můžete nahlédnout do naše podrobného ceníku služeb, kde se například dozvíte, kolik stojí nový set řas nebo jejich doplnění po 2, 3 nebo 4 týdnech.

Pokud si nevíte rady, klidně nám napište zde na webu nebo do zpráv na našem Facebooku. Naše specialistky v oblasti péče o tělo, obličej a formování postavy vám vždy rády poradí a domluví s vámi ideální termín vaší návštěvy. 

Těšíme se na vás každý všední den v Olomouci na ulici Komenského 16

Body Factory Olomouc