Novinky a akce

Vánoce jsou co nevidět tady. Takže je nejvyšší čas popřemýšlet, čím uděláte rodině, nebo známým i všem přátelům opravdovou radost. Jako každý rok jsme pro vás v Body Factory Olomouc připravili speciální akci. Potěšte své blízké a darujte jim designový dárkový poukaz na libovolnou kosmetickou proceduru ve vámi určené hodnotě. Od profesionálního liftingu obličeje i dekoltu, přes bezbolestné a efektivní odstranění akné, až po oblíbenou lymfodrenáž. Samotný výběr procedury necháte přímo na obdarovaných. Aby měli z dárku co největší radost. A co víc? Jako bonus vám nyní na dárkové poukazy dáváme akční slevu 20 %. Takže vám od výsledné ceny odečteme 20 %. Platnost poukazů platí až do 30. 6. 2020, takže mají obdarovaní zpoustu času a možností využít poukaz v ten nejvyhodnější čas v roce.

Dárkový poukaz na kosmetické procedury v limitované edici

V našem olomouckém kosmetickém salonu vám nabízíme širokou nabídku profesionálních procedur v oblasti péče o tělo, obličej a formování postavy. Proto budou mít vaši blízcí opravdu velký výběr. Zvolí si libovolnou službu, podle toho, co nejvíce ocení a sami skutečně potřebují.

Doporučit můžeme naši hlavní službu, kterou je pokrokový BF lifting obličeje a dekoltu. Tento inovativní a oblíbený způsob vypnutí pleti vychází ze dvojího cílení, díky kterému zvýšíme mikrocirkulaci v podkoží. Tím se o mnoho lépe stimuluje kolagen v rizikových partiích. A výsledek? Už po první návštěvě se u našich klientů daří efektivně redukovat vrásky a zároveň účinně detoxikovat oblast obličeje a dekoltu. Změny jsou viditelné prakticky ihned. Kýženým výsledkem procedury je pak dokonalejší tvar obličeje a dekoltu.

Mezi další oblíbené procedury, na které se k nám klienti pravidelně vrací, pak patří ozónová terapie, hydrolifting, lymfodrenáž, nástřik kolagenu a nově také šetrné odstranění akné pomocí plazmoterapie

Pořiďte dárkové vouchery se slevou v Body Factory Olomouc

Právě nyní máte jedinečnou možnost zakoupit dárkové poukazy pro své blízké se slevou v limitované edici. Sami si zvolíte hodnotu, ve které chcete voucher věnovat a my vám od ní odečteme 20 %.

Rádi byste někomu udělali radost a plánujete pořídit náš slevový voucher? Chcete se zeptat na podrobné informace ohledně našich procedur? Neváhejte a kontaktujte nás. Naše renomované specialistky vám rády poradí.

Pokud se chcete dozvědět všechny novinky i aktuální akce vždycky včas, nezapomeňte sledovat náš Facebook a Instagram.

Těšíme se na vaši návštěvu od 3. 12., 9:00 v Olomouci na ulici na Komenského 16 a věříme, že jsme vám udělali radost.

Tým Body Factory Olomouc