Novinky a akce

Léto se kvapem blíží a s ním i naše zasloužená dovolená. Musíme si odpočinout a načerpat nové síly. Proto bude od 25. 6. do 13. 7. 2020 náš kosmetický salon uzavřen! Do té doby jsme pro vás nachystali speciální slevovou akci na účinný hydrolifting obličeje, díky kterému bude vaše pleť 100 % připravena na letní sluníčko. Navíc se v ní okamžitě obnoví elasticita a navrátí se jí přirozená pružnost. Hydrolifting slouží také jako prevence stárnutí pleti, péče v oblasti okolo očí a má anti-aging efekt. Profesionální hydratační vyšetření pro dámy i pány vám nyní exkluzivně přinášíme v akční slevě 20 % za 1 200 Kč. S objednávkou radíme neotálet, termíny se rychle plní a my budeme co nevidět na pláži. Tak ať to stihneme včas. Těšíme se na vás v Body Factory Olomouc na ulici Komenského 16.

 

Hledáte šetrné hydratační ošetření pleti? Vyzkoušejte účinný hydrolifting

Zajímá vás, v čem spočívá účinný hydrolifting obličeje a dekoltu a proč je tak oblíbený? Odpověď je jednoduchá. Jedná s o intenzivní hydrataci pleti s překvapivě skvělými výsledky. Za pomoci profesionálních kosmetických technik vám obnovíme regenerační procesy a nastartujeme tvorbou kolagenu v pokožce. Díky tomu se prakticky ihned zvýší její kvalita, vzhled, pružnost a dojde k vyhlazení jemných vrásek už po prvním sezení. A to není zdaleka všechno.

Hydrolifting se nabízí jako ideální řešení v případě postupného ubývání pružnosti kůže z důvodu její dehydratace. To s vám může snadno stát třeba při nadměrném slunění, ale i díky častému pohybu na ostrém slunci. Dehydratace pleti se navíc netýká pouze zralých žen nebo mužů. Schopnost plné regenerace kůže se zpomaluje už před 30 rokem života. Hladina kyseliny hyaluronové, která je přirozeně v pokožce obsažena, klesá každých 10 let přibližně o 6 %. Snížená hydratace pokožky vede k jejímu ztenčení, přibývá zřasení a prohlubují se vrásky.

BF hydrolifting je šetrné, kosmetické ošetření na bázi neinvazivního liftingu pokožky, který naše specialistky provádí za pomoci skleněné baňky. Jedná se o přírodní, neinvazivní metodu zjemnění hlubokých vrásek a úplného vyhlazení vrásek jemných. Do kůže se vpraví kyselina hyaluronová společně se směsí aminokyselin, vitamínů, antioxidantů a minerálů. Díky tomu se v relativně krátkém čase zlepší kvalita pleti, zlepší se její pružnost a elasticita. Proto se toto hydratační ošetření využívá také k prevenci stárnutí pleti a odstraňování kruhů pod očima. V neposední řadě má hydrolifting ověřený anti-aging efekt a dokáže zamezit ztrátě jasu. 

Využijte slevu 20% na účinný hydrolifting obličeje

Stále si účinný hydrolifting nedokážete pořádně představit? Rádi byste se dozvěděli více o jeho přesném průběhu? Pojďme se podívat na proceduru krok za krokem.

  • V první fázi vás čeká příjemné uvolnění lymfatických uzlin.
  • Dále přijde na řadu profesionální lymfodrenáž obličeje a dekoltu.
  • Naše specialistka vám vyčistí pleť speciální čistící pěnou.
  • V dalším bodě vám štětečkem aplikujeme enzymatický peeling.
  • Obličej a dekolt šetrně ošetříme micelárním roztokem.
  • Naneseme kyselinu hyaluronovou, kolagenové hadí sérum s botoxovým efektem.
  • Aplikujeme hydratační pleťovou masku.
  • Na závěr naneseme kvalitní, vysoce hydratační krém.

A to nejlepší? Z procedury nemusíte mít žádný strach. Nemusíte se na ni zvláště připravovat a určitě se nemusíte bát zarudnutí pokožky nebo jiných nežádoucích účinků. Všechno jasné? Vyzkoušejte účinný hydrolifting pro dámy i pány za akční cenu. Máte čas do 25. 6. 2020!

Ceník hydroliftingu (hydratačního ošetření)

Účinný hydrolifting (hydratační ošetření)             90 minut         Cena 1 500 Kč (Nyní v akční slevě 20% za 1 200 Kč)

Máte další otázky ohledně průběhu nebo účinků BF hydroliftingu? Neváhejte a kontaktujte nás! Naše specialistky v péči o tělo, obličej a formování postavy vám rády poradí.

Využijte 20% slevy na účinný hydrolifting v Body Factory Olomouc

Chcete vyzkoušet účinný hydrolifting obličeje s parádní 20% slevou? Využijte aktuální akci, stavte se u nás v Body Factory Olomouc a užijte si některou z našich profesionálních kosmetických služeb.

Sledujte také naše sociální sítě Facebook nebo Instagram, kde vám pravidelně přinášíme spoustu zajímavostí ze světa kosmetiky, slevové akce, novinky a soutěže.

Od čtvrtka 25.6. do pondělí 13.7. jsme na zasloužené dovolené! Tak se objednávejte včas, ať stihneme návštěvu před letní pauzou.

Těšíme se na vás na ulici Komenského 16 v Olomouci

Vaše Body Factory Olomouc