Novinky a akce

Po letní dovolené se opět hlásíme k vašim službám. Co takhle letní kosmetika se slevou? Pokud jste nestihli akci na účinný hydrolifting obličeje, díky kterému bude pleť připravena na letní sluníčko, tak máte ještě chvíli čas. Aktuální sleva na tuto proceduru činí 300 Kč, takže ho můžete vyzkoušet jen za 1 200 Kč. Dále si k nám můžete zajít na 3 typy prodlužování řas nebo profesionální manikúru. Znovu se na vás těšíme každý všední den od 9:00 do 17:00 v Body Factory Olomouc na ulici Komenského 16.

Mrkněte se do našeho přehledného ceníku služeb, kde máte veškeré procedury, s aktuálními cenami i akcemi, přehledně k nahlédnutí.

Letní kosmetika se slevou 20 % v Body Factory Olomouc

Chcete vyzkoušet účinný hydrolifting obličeje s letní 20% slevou? Nebo si k nám raději zaskočíte na profesionální prodloužení řas a letní manikúru? Využijte aktuální akce a užijte si některou z našich profesionálních kosmetických služeb.

Sledujte také naše sociální sítě Facebook nebo Instagram, kde vám pravidelně přinášíme spoustu zajímavostí ze světa kosmetiky, slevové akce, novinky a soutěže.

Těšíme se na vás na ulici Komenského 16 v Olomouci

Vaše Body Factory Olomouc