Novinky a akce

Vrásky se týkají každé z nás. V průměru vznikají okolo 25 roku života, kdy naše pokožka ztrácí na elasticitě. Víte, které faktory jejich vznik ještě ovlivňují? Pojďme se společně podívat, jak hluboké vrásky vznikají a jak jejich množství, a viditelnost redukovat. V Body Factory Olomouc víme, jak s nimi účinně zatočit i bez plastických operací!

Co stojí za vznikem hlubokých vrásek?

Vrásky nejsou strašákem pouze žen ve zralém věku. Týkají se i mladších ročníků. Začínají vznikat již před 30 rokem života a jsou ovlivněny několika faktory. Vznik hlubokých vrásek je důsledkem ztráty elasticity pokožky a menší tvorby kolagenu v pokožce.

Většinou je to dáno geny. To, kdy se první hluboké vrásky objeví, je z velké části dáno dědičně.  Ne nadarmo se říká, že rodiče jsou naše zrcadlo. Existuje však x dalších faktorů, které vrásky ovlivňují. Například spánek. Spíte stále na stejném boku? Máme pro vás špatnou zprávu. Na té straně obličeje, na kterém boku spíte, je totiž mnohem větší pravděpodobnost vzniku vrásek. Může za to ochabnutí pojivové tkáně, kdy se „pomačkaná“ kůže nedokáže vyrovnat do původní podoby. Hluboké vrásky také vznikají z často opakovaných výrazů tváře. Tento typ vrásek vzniká bez ohledu na věk a genetických předpokladů.

Pozor také na sluneční paprsky. Opálená pokožka vypadá sice skvěle, ale dehydratace kůže je dalším faktorem, který podporuje vznik a viditelnost vrásek. Sluníčko tedy doporučujeme jen s mírou a opalovacím krémem. Nebo vyzkoušejte hydrolifting. Ten hydratuje vysušenou pokožku a nastartuje regenerační procesy a novotvorbu kolagenu v pokožce.

Víme, jak hluboké vrásky redukovat i bez plastických operací!

První hluboké vrásky jsou viditelné v okolí očí, koutku úst a mezi obočím. Nevěšte hlavu, na těchto místech se dají redukovat i bez plastických operací. V Body Factory Olomouc vám s tím rádi pomůžeme. Mezi oblíbené metody odstranění vrásek patří BF lifting obličeje a dekoltu, hydrolifting a bezjehličková mezoterapie.

 BF Lifting obličeje a dekoltu – oblíbená procedura s okamžitě viditelným efektem

Jedná se o metodu ošetření bez invazivních zákroků. Konkrétně jde o lymfomasáž obličeje a dekoltu pomocí malé skleněné baňky. Jemnými podtlaky a speciálními tahy viditelně redukujeme hluboké vrásky a účinně detoxikujeme pokožku již při prvním sezení. Pro dosažení maximálního efektu však doporučujeme podstoupit jedno sezení o více procedurách týdně. Poté už nás můžete navštěvovat pouze jednou za měsíc. Navíc, můžete využít po celý říjen akce na základní i rozšířenou proceduru. Jak BF lifting obličeje probíhá se podívejte v našem videu.

Hydrolifting obličeje jako prevence hlubokých vrásek

S přibývajícím věkem se snižuje hydratace pleti a vrásky jsou více viditelné. Proto procedura doplňuje výživné látky a odstraňuje kruhy pod očima. Navíc, hydrolifting má preventivní anti-aging efekt a zamezuje rozvoji hlubokých vrásek, ztrátě jasu, pevnosti a pružnosti pleti.

Na proceduru se nemusíte nijak zvlášť připravovat. Naše specialistky vás odlíčí a proceduru provedou tak šetrně, že se nemusíte obávat žádné kontraindikace ani zarudnutí pleti. Proceduru doporučujeme opakovat v rozmezí 2–4 týdnů.

Bezjehličková mezoterapie je skvělou volbou v boji s hlubokými vráskami

Pomocí bezjehličkové mezoterapie do problematických partií aplikujeme séra kyseliny hyaluronové a dalších účinných látek. Pomocí kladných a záporných pólů se na pokožce vytváří mikrokanálky, přes které se do kůže dostávají aplikované látky. Díky tomu dosahujeme vynikajících účinků a rychlého omlazení pokožky. To, jak celá procedura probíhá můžete vidět v našem videu.

Výhodou všech vzpomínaných metod je jejich nenáročný průběh a skvělé výsledky. Na žádnou z procedur není potřeba se speciálně připravovat ani předem odličovat. Naše specialistky vám poskytnou profesionální péči.

Vyzkoušejte také naši revoluční novinku v odstranění akné – Plazmoterapii. Nejedná se o injekční metodu odstředěné plazmy, ale o o stimulaci pleti díky vysokofrekvenčním výbojům. Nyní v zaváděcích cenách.

Potřebujete více informací o některé z procedur? Neváhejte nás kontaktovat, rádi vám poradíme.

Těšíme se na vaši návštěvu v salónu krásy a zdraví Body Factory Olomouc na ulici Komenského 16 v Olomouci.