Novinky a akce

Nejste spokojeni se svojí postavou? Snažíte se shodit pár kilo, ale nejste příznivci posiloven a domácího cvičení? V Body Factory Olomouc víme, jak získat vysněné tělo bez námahy. Díky našemu novému přístroji na formování postavy EMS Lift docílíte viditelného zpevnění břicha, hýždí, stehen a boků již po pár návštěvách.

Formování postavy nikdy nebylo jednodušší!

Hubnutí a zpevnění určitých partií těla pomocí cvičení a diet je dlouhý proces plný fyzické i psychické námahy a sebepřekonávání. Přitom většina z nás nemá čas a ani chuť na pravidelné cvičení a dodržování přísných diet. V Body Factory Olomouc pro vás máme jednoduché řešení, kterým je revoluční novinka ve formování postavy – přístroj EMS Lift.

Jedná se o neinvazivní metodu spalování tuku a formování postavy pomocí vysokofrekvenčních výbojů. Tyto výboje vyvolávají silnou a intenzivní svalovou kontrakci, které není možné dosáhnout žádným cvičením. Díky elektromagnetické stimulaci dochází k nepřetržitým svalovým kontrakcím, což umožňuje svalu pracovat na maximum, a tak se první viditelné změny projeví již po pár návštěvách.

Průběh formování postavy

Na začátku procedury jsou výboje nastaveny na nízkou intenzitu, které se postupem času zesilují. Svaly jsou intenzivně stimulovány po dobu 4 sekund, poté následuje klidový režim.

Vzhledem k vysokofrekvenčním, elektromagnetickým výbojům není tato metoda formování postavy vhodná pro těhotné ženy, osoby se slabým srdcem, kardiostimulátorem nebo kovovými implantáty v místě ošetření.

 Dopřejte si chvilku pro sebe v Body Factory Olomouc

Rádi byste se objednali na formování postavy pomocí přístroje EMS Lift nebo potřebujete s čímkoliv poradit? Kontaktujte nás!  Zodpovíme veškeré vaše dotazy. Napsat nám můžete pomoci kontaktního formuláře, zpráv na Facebooku nebo nám zavolejte na telefonní číslo +420 776 354 954.

Navíc, další skvělou volbou, jak se cítit dobře je radiofrekvenční lifting nebo BF lifting obličeje a dekoltu. Tyto procedury můžete až do konce listopadu vyzkoušet za akční cenu.

Těšíme se na vaši návštěvu v salónu krásy a zdraví Body Factory Olomouc na ulici Komenského 16.