Novinky a akce

Vánoce se neúprosně blíží a vy přemýšlíte čím potěšit blízké u vánočního stromečku? Jako každý rok jsme pro vás v Body Factory Olomouc připravili designové dárkové poukaz na libovolnou kosmetickou proceduru ve vámi určené hodnotě. Od profesionálního liftingu obličeje i dekoltu, přes bezbolestné a efektivní odstranění akné, až po oblíbenou lymfodrenáž nebo novou proceduru na formování těla pomocí přístroje Tesla EMS Sculpt. Samotný výběr procedury můžete nechat přímo na obdarovaných. Aby měli z dárku co největší radost. 

Darujte designový dárkový poukaz na libovolnou kosmetickou proceduru

V našem olomouckém kosmetickém salonu vám nabízíme širokou nabídku profesionálních procedur v oblasti péče o tělo, obličej a formování postavy. Proto budou mít vaši blízcí opravdu velký výběr. Zvolí si libovolnou službu, podle toho, co nejvíce ocení a sami skutečně potřebují.

Doporučit můžeme naši hlavní službu, kterou je pokrokový BF lifting obličeje a dekoltu. Tento inovativní a oblíbený způsob vypnutí pleti vychází ze dvojího cílení, díky kterému zvýšíme mikrocirkulaci v podkoží. Tím se o mnoho lépe stimuluje kolagen v rizikových partiích. A výsledek? Už po první návštěvě se u našich klientů daří efektivně redukovat vrásky a zároveň účinně detoxikovat oblast obličeje a dekoltu. Změny jsou viditelné prakticky ihned. Kýženým výsledkem procedury je pak dokonalejší tvar obličeje a dekoltu.

Mezi další oblíbené procedury, na které se k nám klienti pravidelně vrací, pak patří ozónová terapie, hydrolifting, lymfodrenáž, nástřik kolagenu a nově také šetrné odstranění akné pomocí plazmoterapie

Pořiďte dárkové poukazy pro své blízké

Plánujete pořídit náš dárkový voucher? Chcete se zeptat na podrobné informace ohledně našich procedur? Neváhejte a kontaktujte nás, rádi vám poradíme. Pokud se chcete dozvědět všechny novinky i aktuální akce vždycky včas, nezapomeňte sledovat náš Facebook a Instagram.

Těšíme se na vaši návštěvu v Olomouci na ulici na Komenského 16

Vaše Body Factory Olomouc