Novinky a akce

Chlad v zimních měsících dává naší pokožce opravdu zabrat. V tomto období je pleť často unavená a dehydratovaná, proto je potřeba ji před prvními slunečními paprsky důkladně ošetřit a zregenerovat. Zabráníte tak nejen vzniku vrásek (a redukci už vzniklých vrásek), ale také bude vaše pleť pevnější a pružnější. Přečtěte si náš článek, kde se dozvíte, které kosmetické procedury můžete nyní navštívit za akční cenu.

Novinka v Body Factory Olomouc – Kyslíkové OXY ošetření pleti

Nově si v našem kosmetickém salonu můžete užít proceduru s názvem kyslíkové OXY ošetření pleti. Procedura je vhodná především pro stárnoucí, unavenou a dehydratovanou pleť. Skvěle se hodí jako restart dehydratované pleti po zimě  i jako příprava na první sluneční paprsky. Díky přípravě pleti za pomoci BF liftingu se pleť otevře a aplikovaný kyslík se dostane do hloubky. Jde o neinvazivní metodu jejíž aplikace probíhá za pomoci rozprašovací pistole. Kyslík dodá pokožce potřebnou výživu, rozjasní ji, vyčistí a vypne. Pleť po aplikace vypadá vitálnější, pevnější a zářivější. Procedura je vhodná pro ošetření pleti, krku a také dekoltu.

Nyní máte jedinečnou příležitost vyzkoušet novou proceduru za zaváděcí cenu 1100 Kč.

BF lifting obličeje a lifting dekoltu

Další oblíbenou procedurou, kterou si nyní můžete vychutnat s příjemnou slevou je BF lifting obličeje a dekoltu. Procedura je založena na lymfatické masáži pomocí malé skleněné baňky. Díky jemnému podtlaku a speciálním lymfatickým tahům jde docílit redukce již vzniklých vrásek  a detoxikace pokožky již po prvním sezení. Tyto tahy v pleti aktivují také kolagen a fibroblasty, čímž se pokožka hydratuje a je odolnější. Výsledek procedury je viditelný již po první návštěvě. Navíc, po proceduře vás nečekají žádné kontraindikace ani zarudnutí pleti, můžete tak hned po proceduře vyrazit do města.

BF lifting obličeje a dekoltu (základní) si nyní můžete užít za akční cenu 750 Kč/45 minut. Rozšířený BF lifting obličeje a dekoltu (85 minut) navštívíte za 1100 Kč.

Bezjehličková mezoterapie s osmotickou maskou

Trápí vás po zimě dehydratovaná pokožka, vrásky a ochablé svalstvo v obličeji, na krku nebo v oblasti dekoltu? Vyzkoušejte neinvazivní metodu na principu mezoterapie s osmotickou maskou. Pomoci kladných a záporných pólů dochází ke stimulaci ochablého svalstva , čímž je dosaženo silného liftingového efektu a rychlému omlazení pokožky.  Aplikací do vlasové části se také urychluje růst vlasů, posilují se vlasové kořínky a tím se zlepšuje jejich kvalita. Procedura se využívá také pro okamžitou hydrataci a tonizaci pleti.

Využijte naší slevové akce a objednejte se na mezoterapie s osmotickou maskou do Body Factory za akční cenu. Cena procedury je nyní 1200 Kč/90 minut.

Redukce podkožního tuku – liposonix

Chystáte se trávit léto u vody? Dostaňte se do formy už nyní. Díky proceduře liposonix se budete při opalování cítit komfortně a sebejistě. Tento moderní přístroj nabízí možnost redukce tuku v oblasti břicha, pasu, hýždí, stehen, lýtka zad a paží.

Procedura je založena na silných termálních impulzech, které prochází kůží přímo do tukové vrstvy. Vysoká teplota ultrazvuku rozehřeje tukovou vrstvu a zničí tukové buňky bez jakéhokoliv porušení okolní tkáně. Rozpuštěné tukové buňky následně v budoucích dnech až týdnech odejdou metabolickou cestou z těla jako odpadní látka. Viditelné výsledky této neinvazivní liposukce jsou viditelné po 8 – 12 týdnech.

Akční cena šestitýdenního balíčku je nyní 8000 Kč.

Formování postavy –  EMS Slim

Chcete vyformovat a zpevnit postavu ale pravidelné cvičení není nic pro vás? V Body Factory Olomouc máme revoluční přístroj EMS Slim, který přináší nejjednodušší možnost odbourání tuků a zpevnění svalů.

Procedura je založena na vysokofrekvenčních výbojích, které vyvolají silnou a intenzivní svalovou kontrakci. Tyto pulsy pronikají všemi svalovými vlákny a vyvolávají maximální svalové kontrakce, kterých není možné dosáhnout žádným cvičením

Vysoce viditelných výsledků je dosahováno především na partiích jako je břicho nebo hýždě.

I na tuto proceduru nyní můžete využít slevové akce, kdy za 6 návštěv nyní zaplatíte o příjemné 3000 Kč méně. Cena 6 návštěv je nyní 6900 Kč.  Jedno ošetření trvá 90 minut.

Chcete se dostat do léta do formy, ale nevíte, kterou proceduru zvolit? Máte nějaké otázky k ošetření pleti? Neváhejte se na nás obrátit. Rádi vám poradíme, která procedura je pro vás ta pravá. Napsat nám můžete na Facebook, na email info@bfolomouc.cz nebo nám zavolejte na telefonní číslo +420 776 354 954.

Těšíme se na vaši návštěvu na ulici Komenského 16 v Olomouci