Novinky a akce

Milé klientky, máme ohromnou radost, že jsme v našem salónu Body Factory Olomouc přivítaly novou kolegyni Vladimíru Alešovou, ke které se  už nyní můžete objednat na permanentní make-up, barvení obočí nebo na nastřelování náušnic.

Máte zájem o permanentní make-up? Podívejte se na služby, které nově nabízíme.

Microblading

Pomocí speciálně upravené čepelky vpravujeme povrchově do kůže pigment. Microbladingem neboli vláskováním obočí vykreslujeme jednotlivé chloupky obočí. Pomocí této metody vykreslujeme chloupky obočí a doplňujeme místa, kde chloupky nerostou nebo rostou méně. Výsledkem je přirozeně vypadající obočí. Doporučujeme klientkám s normální, smíšenou pletí, ne moc pórovitou pletí.

Microblading + shading

Pomocí speciálně upravené čepelky vpravujeme do kůže pigment. Pomocí této metody vykreslujeme jednotlivé chloupky obočí a doplňujeme místa, kde chloupky nerostou nebo rostou méně. Poté ještě obočí vystínujeme pomocí tetovacího strojku na PMU. Výsledkem je přirozeně vypadající obočí, které je malinko zvýrazněné stínováním. Doporučujeme klientkám s normální, smíšenou pletí, ne moc pórovitou pletí.

Powder Brows

Neboli pudrové obočí, stínované obočí. Tato metoda se provádí pomocí tetovacího strojku na PMU a sterilní mikrojehličky. Tato technika vytváří autentický efekt pudru. Stínujeme do ztracena a vytváříme přirozený efekt bez ohraničení obočí. Tato technika je výraznější než microblading, proto je určena spíše pro klientky, které si každodenně obočí dokreslují nebo touží po výraznějším obočí nebo také pro klientky, které mají mastnější pleť.

Nově nabízíme také následující typy barvení obočí.

Barvení barvou

Pomocí profesionální barvy zvýrazníme ideální tvar obočí. Barva ulpí, jak na kůži, tak i na chloupcích. Barva na obočí vydrží cca 3 – 4 týdny.

Barvení hennou

Henna je přírodní barvivo. Pomocí henny jsme schopni zakrýt přírodní nedokonalosti ve tvaru obočí. Efekt nabarveného obočí vydrží 3 – 4 týdny.

Botox na obočí/řasy

Jedná se o výživu na obočí/řasy. Ideálně aplikujeme vždy po barvení hennou/barvou. Slouží i jako prevence proti oslabení chloupků při jejich častém barvení.

Lash Lifting/laminace řas/trvalá na řasy

Pomocí silikonových natáček a speciálních přípravků tvarujeme a natáčíme řasy, které následně nabarvíme. Tato procedura je vhodná pro ženy, které si nechtějí denně malovat řasy řasenku, pro ženy, které mají řasy krátké nebo jim směřují dolů, pro ženy, které nechtějí podstoupit prodlužování řas. Efekt natočení řas vydrží 6 – 8 týdnů v závislosti na struktuře chloupků, velikosti natáčky, následné péči.

Nastřelování náušnic

Náušnice nastřelujeme pomocí nastřelovací pistole. Náušnice je umístěna v plastovém sterilním pouzdře s pojistkou. K nastřelování používáme náušnice značky Estelle. Nastřelovací náušnici je nutno nosit minimálně 6 týdnů, poté je možné náušnici vyměnit. Náušnice jsou vyrobené z chirurgické oceli nebo z chirurgické oceli, která je pozlacená 24 karátovým zlatem.

Máte nějaké dotazy nebo se chcete rovnou objednat? Neváhejte nás kontaktovat a rovnou nám zavolejte na telefonní číslo 773554286. V případě, že váš zajímají ceny výše zmíněných služeb, navštivte náš ceník.

Těšíme se na vaši návštěvu na ulici Komenského 16 v Olomouci

Body Factory Olomouc