Novinky a akce

Po celý říjen můžete využít akční nabídky, které jsme si pro vás v našem kosmetickém salónu Body Factory Olomouc připravily. Objednejte se na Radiofrekvenční BF lifting se slevou 300 Kč nebo na formování postavy pomocí přístroje EMS Slim za 6 900 Kč za 6 návštěv

Formování postavy bez pravidelného cvičení – EMS Slim

Chcete zpevnit svoji postavu ale pravidelné cvičení není nic pro vás? Objednejte se do Body Factory Olomouc, kde máme revoluční přístroj EMS Slim, který přináší nejjednodušší možnost odbourání tuků a zpevnění svalů všech dob. 

Formování postavy pomocí EMS Slim je založeno na vysokofrekvenčních výbojích, které vyvolají silnou a intenzivní svalovou kontrakci. Pulsy pronikají všemi svalovými vlákny a vyvolávají maximální svalové kontrakce, kterých není možné dosáhnout žádným cvičením

Nyní můžete využít akční ceny, kdy za 6 návštěv zaplatíte o 3 000 Kč méněCena 6 návštěv je nyní 6 900 Kč.  Jedno ošetření trvá 90 minut.

Radiofrekvenční BF lifting

Trápí vás obličejové vrásky a chcete je efektivně redukovat? Vyzkoušejte radiofrekvenční BF lifting za akční cenu.  Jde o bezbolestné omlazení a vypnutí pleti bez invazivních zákroků. Pomocí tepla a rádiových vln dochází k postupnému stažení uvolněné a povadlé kůže. Ideální interval pro tuto proceduru je okolo 6 – 8 ošetření v týdnu.

Po celý říjen můžete využít akční ceny a objednat se na radiofrekvenční BF lifting se slevou 300 Kč. Procedura trvá 90 minut a její cena je nyní 1 200 Kč.

Chcete se objednat na některou z procedur nebo máte nějaké dotazy? Neváhejte nás kontaktovat! Napsat nám můžete na Facebook, na email info@bfolomouc.cz nebo nám rovnou zavolejte na telefonní číslo +420 776 354 954.

Těšíme se na vaši návštěvu na ulici Komenského 16 v Olomouci

Body Factory Olomouc