Novinky a akce

V podzimních měsících naše pokožka trpí. Přechod z chladného a studeného vzduchu do vytopené místnosti způsobuje její popraskání a dehydrataci. Z pohledu péče o pokožku je proto nutné dodržovat určitá pravidla, protože pleť v každém ročním období potřebuje rozdílnou péči. Přečtěte si náš nový článek, kde jsme pro vás vytipovali nejoblíbenější podzimní procedury.

Novinka v BF Olomouc: Jantarové ošetření

 

Trápí vás vysušená a povadlá pleť v oblasti obličeje a dekoltu? Jantarové ošetření je ideálním řešením právě pro vás. Jde o zcela neinvazivní metodu s viditelnými výsledky. Lymfomasáž, která je prováděna malou skleněnou baňkou, jemné podtlaky a speciální lymfatické tahy zajistí otevření pórů, dokonalé vyčištění pokožky i vstřebání sér a aktivních látek, které pokožku hydratují a vyživují.

Jantarové ošetření je vhodné téměř pro všechny druhy pokožky. Jantar stimuluje buňky, aby lépe dýchaly a bojuje proti volným radikálům. Po ošetření je pokožka pevná, pružná, vyhlazená a působí odpočatým dojmem.

Jantarové ošetření si můžete užít za cenu 1300 Kč/90 minut.  

Trápí vás akné, pigmentové skvrny nebo vrásky? Zvolte chemický peeling

 

Další novinkou v Body Factory Olomouc je nabídka chemického peelingu. Toto ošetření je vhodné pro všechny typy pleti, pro ženy i muže bez ohledu na věk. 

Nejvhodnější dobou pro aplikaci chemického peelingu je čas, kdy přestane být sluníčko aktivní – tedy podzim a zima. V podzimních měsících se totiž přestávají tvořit nové pigmentové skvrny. 

Díky hloubkovému čištění pleti je možné si poradit mimo pigmentových skvrn také s výrazným akné a drobnými jizvičkami. Výsledkem je dokonale čistá a projasněná pokožka, která je barevně sjednocená a bez černých teček. 

Celá procedura trvá 45 minut a nyní si ji můžete užít za cenu 800 Kč.

Microdermablaze – redukce vrásek, strií, jizviček i pigmentových skvrn

 

Další oblíbenou podzimní procedurou je mikrodermabraze, která bezbolestně vyhladí a omladí pleť i pokožku celého těla. Procedura je založena na obrušování vrchních vrstev kůže pomocí malých diamantových kotoučků. Za současného vakua jsou z pokožky odstraněny nečistoty z póru a odumřelé kožní buňky. Působení vakua také zlepšuje lymfatickou drenáž obličeje, stimuluje krevní oběh a detoxikuje pokožku. Výsledkem je krásně jemná, hladká a svěží pokožka. Procedura je bezbolestná. 

Samotnou microdermabrazi si můžete v našem salónu krásy užít za 500 Kč/30 minut nebo ji můžete kombinovat s BF liftingem (1000 Kč/60 minut) nebo chemickým peelingem (1200 Kč/70 minut).

Chcete se objednat na některou z procedur nebo máte nějaké dotazy? Neváhejte nás kontaktovat! Napsat nám můžete na Facebook, na email info@bfolomouc.cz nebo nám rovnou zavolejte na telefonní číslo +420 776 354 954.

Těšíme se na vaši návštěvu na ulici Komenského 16 v Olomouci

Body Factory Olomouc