Novinky a akce

Trápí vás povislá pleť a obličejové vrásky? Radiofrekvenční lifting bezbolestně a efektivně omladí pokožku bez invazivních zákroků. Během procedury dochází pomocí rádiových vln k postupnému stažení povadlé kůže na obličeji a v oblasti podbradku. Ideální interval pro tuto proceduru je okolo 6 – 8 ošetření v týdnu. Pro maximální účinky doporučujeme našim klientům opakovat toto ošetření 1-2 ročně. 

Využijte slevové akce a objednejte se na radiofrekvenční BF lifting za akční cenu. Po celý březen můžete využít akční ceny a objednat se na radiofrekvenční BF lifting se slevou 300 Kč. Procedura trvá 90 minut a její cena je nyní 1 200 Kč. 

Začněte s formování těla do plavek včas

Chystáte se na začátku léta na dovolenou? Chcete zpevnit svoji postavu ale cvičení není nic pro vás? Po celý březen se můžete objednat na proceduru formování postav EMS Slim se slevou 3 000 Kč.

NOVINKA: V Body Factory Olomouc můžete nově využít nového přístroje na formování postavy, který zvládne během jednoho sezení formovat dvě partie těla. 

 Formování postavy pomocí EMS Slim je založeno na vysokofrekvenčních výbojích, které vyvolají silnou a intenzivní svalovou kontrakci. Pulsy pronikají všemi svalovými vlákny a vyvolávají maximální svalové kontrakce, kterých není možné dosáhnout žádným cvičením.

Nyní můžete využít akční ceny, kdy za 6 návštěv zaplatíte o 3 000 Kč méněCena 6 návštěv je nyní 6 900 Kč/jedna partii nebo 6 návštěv za 11 900 Kč/dvě partie.  Jedno ošetření trvá 90 minut

Chcete se objednat na některou z procedur nebo máte nějaké dotazy? Neváhejte nás kontaktovat! Napsat nám můžete na Facebook, na email info@bfolomouc.cz nebo nám rovnou zavolejte na telefonní číslo +420 776 354 954.

Těšíme se na vaši návštěvu na ulici Komenského 16 v Olomouci

Body Factory Olomouc

.