Novinky a akce

Letní období si vyžaduje zvýšenou pozornost v péči o naši pokožku. Sluneční záření a vysoké teploty mohou pleť dehydrovat a oslabit její ochrannou bariéru. Proto je důležité pamatovat na pravidelnou hydrataci a volit efektivní kosmetické procedury, které vám pomohou udržet krásnou pleť i během letních měsíců. V následujícím článku se podíváme na nejoblíbenější letní kosmetické procedury v Body Factory Olomouc, které poskytují revitalizaci, hydrataci a zaslouženou péči o vaši pleť i postavu. 

Kyslíkové OXY ošetření pleti

Kyslíková terapie je revoluční procedura, která přináší pleti důležitý prvek – kyslík. Za pomoci rozprašovací pistole aplikujeme kyslíkové sérum na vaši pleť, což zajišťuje okamžitou hydrataci a revitalizaci až do hlubších vrstev pokožky. Vaše pleť bude vitálnější, pevnější, rozjasněná a připravená čelit letním vlivům.

 Procedura trvá 80 minut a její cena je 1 400 Kč

BF lifting obličeje a dekoltu

V letních měsících je pleť často vystavena stresu a vnějším vlivům. BF lifting obličeje je šetrná procedura, která působí detoxikačně na pleť. Pomocí jemných lymfatických tahů stimulujeme odplavování toxinů a zlepšuje mikrocirkulaci. Výsledkem procedury je osvěžený a zpevněný obličej

Vybrat si můžete ze dvou variant BF liftingu obličeje a liftingu dekoltu. Nabízíme základní proceduru, která trvá 45 minut a její cena je 900 Kč nebo rozšířenou proceduru, která trvá 90 minut a její cena je 1 300 Kč.

Hydrolifting

Hydrolifting je účinná metoda intenzivní hydratace pleti. Procedura se provádí skleněnou baňkou za pomoci jemných podtlaků a lymfatických tahů. Tato procedura zjemňuje hluboké vrásky, vyhlazuje jemné linie a zlepšuje elasticitu a pružnost pleti.

Využijte slevové akce a objednejte se na hydrolifting za akční cenu. Po celý srpen můžete využít akční ceny a objednat se na hydrolifting se slevou 300 Kč. 

Procedura trvá 80 minut a její cena je po celý srpen 1 200 Kč.

Moderní formování postavy bez námahy: Liposonix a EMS Slim vám pomůže k vysněné postavě

V dnešní uspěchané době se často potýkáme s náročnými pracovními povinnostmi a jinými závazky, které nám nechávají jen málo času na pravidelné cvičení a péči o svou postavu. Pokud hledáte efektivní a moderní způsoby, jak formovat svou postavu bez nutnosti dlouhých hodin strávených v posilovně, pak jsou tu dvě skvělé možnosti – procedura EMS Slim a Liposonix. Obě tyto inovativní metody nabízejí rychlé a účinné řešení, které vám pomůže dosáhnout štíhlé a krásné postavy.

Redukce podkožního tuku – liposonix

Pokud máte zájem o redukci tuků v oblastech břicha, pasu, hýždí, stehen, lýtek, zad a paží bez chirurgického zákroku, liposonix je pro vás ideální volbou. Pomocí frakčního mikro-fokusovaného ultrazvuku se tukové buňky rozehřejí a následně metabolizují. Tímto způsobem dosáhneme viditelných výsledků bez zbytečného stresu na tělo.

Nabízíme šestitýdenní balíček za 9900 Kč.

Formování postavy – EMS Slim

Toužíte po štíhlé postavě a zpevnění svalů? Vyzkoušejte proceduru EMS Slim. Speciální vysokofrekvenční výboje vyvolávají intenzivní svalovou kontrakci, která vede ke spalování tuků a posílení svalů. Tento moderní přístroj vám pomůže dosáhnout vaší vysněné postavy. 

Pro viditelné výsledky doporučujeme balíček šesti návštěv za zvýhodněnou cenu. Při formování jedné partie během sezení je cena za balíček 9 900 Kč, při formování dvou partií těla během sezení je balíček šesti návštěv za cenu 15 000 Kč.            

Chcete se objednat na některou z procedur nebo máte nějaké dotazy? Neváhejte nás kontaktovat! Napsat nám můžete na Facebook, na email info@bfolomouc.cz nebo nám rovnou zavolejte na telefonní číslo +420 776 354 954.

Těšíme se na vaši návštěvu na ulici Komenského 16 v Olomouci

Body Factory Olomouc