Novinky a akce

Vánoce jsou už za dveřmi, a tak je nejvyšší čas popřemýšlet, čím uděláte rodině, známým nebo  přátelům opravdovou radost.

Jako každý rok jsme pro vás v Body Factory Olomouc připravili speciální slevovou akci na všechny dárkové poukazy. Potěšte své blízké a darujte jim designový dárkový poukaz na libovolnou kosmetickou proceduru ve vámi určené hodnotě.

Poukaz je možné využít na kteroukoliv z procedur. Od profesionálního liftingu obličeje i dekoltu, přes bezbolestné a efektivní odstranění akné, až po oblíbenou lymfodrenáž.  A co víc? Jako bonus vám nyní na dárkové poukazy dáváme akční slevu 20 %. Takže vám od výsledné ceny odečteme 20 %.

Rádi byste někomu udělali radost a plánujete pořídit náš slevový voucher? Chcete se zeptat na podrobné informace ohledně našich procedur? Neváhejte a kontaktujte nás. Pro více informací nám můžete také zavolat na telefonní číslo  +420 776 354 954 nebo se za námi rovnou stavte na ulici Komenského 16 v Olomouci.

A jakou proceduru zvolit pro obdarované?

Doporučit můžeme pokrokový BF lifting obličeje a dekoltu. Tento inovativní a oblíbený způsob vypnutí pleti vychází ze dvojího cílení, díky kterému zvýšíme mikrocirkulaci v podkoží. Tím se o mnoho lépe stimuluje kolagen v rizikových partiích. A výsledek? Už po první návštěvě se u našich klientů daří efektivně redukovat vrásky a zároveň účinně detoxikovat oblast obličeje a dekoltu. Změny jsou viditelné prakticky ihned. Kýženým výsledkem procedury je pak dokonalejší tvar obličeje a dekoltu.

Mezi další oblíbené procedury, na které se k nám klienti pravidelně vrací, patří ozónová terapie, hydrolifting, lymfodrenáž, nástřik kolagenu, mikrodermabraze, liposonix a nově také šetrné odstranění akné pomocí plazmoterapie.