Novinky a akce
Milé klientky, klienti a přátelé,
konec roku se pomalu blíží a my bychom vám rádi poděkovali za důvěru během celého roku.
 
Jelikož si našich klientů vážíme, chtěli bychom vám dopředu oznámit drobnou změnu, která nám umožní i nadále poskytovat kvalitní služby našeho kosmetické studia. Od nového roku jsme nuceni upravit ceny našich procedur. Nový ceník bude k dispozici na našich webových stránkách od ledna 2024.
 
Věříme, že i tak zůstane Body Factory místem, kde naleznete nejen krásu, ale také relaxaci a chvilku jen pro sebe.
 
Do konce roku 2023 je však ještě možnost se objednat na kteroukoliv proceduru za stávající ceny. 
 
Jako každý rok jsme pro vás také připravili speciální 20% slevovou akci na všechny dárkové poukazy.

Rádi byste někomu udělali radost a plánujete pořídit náš slevový voucher? Nebo jen chcete utéct vánočnímu shonu a užít si chvilku pro sebe? Neváhejte a kontaktujte nás.

Pro více informací nám můžete také zavolat na telefonní číslo  +420 776 354 954 nebo se za námi rovnou stavte na ulici Komenského 16 v Olomouci.

A jakou proceduru zvolit pro obdarované?

Doporučit můžeme pokrokový BF lifting obličeje a dekoltu. Tento inovativní a oblíbený způsob vypnutí pleti vychází ze dvojího cílení, díky kterému zvýšíme mikrocirkulaci v podkoží. Tím se o mnoho lépe stimuluje kolagen v rizikových partiích. A výsledek? Už po první návštěvě se u našich klientů daří efektivně redukovat vrásky a zároveň účinně detoxikovat oblast obličeje a dekoltu. Změny jsou viditelné prakticky ihned. Kýženým výsledkem procedury je pak dokonalejší tvar obličeje a dekoltu.

Mezi další oblíbené procedury, na které se k nám klienti pravidelně vrací, patří ozónová terapie, hydrolifting, lymfodrenáž, nástřik kolagenu, mikrodermabraze, liposonix a nově také šetrné odstranění akné pomocí plazmoterapie.