Novinky a akce

Už tuto středu s datem 22. 5 2019 se s vámi rádi potkáme u nás v kosmetickém salonu Body Factory Olomouc. Na druhý den otevřených dveří pro vás chystáme speciální předváděčku BF liftingu obličeje, pohovoříme s vámi o všech procedurách a navrch jsme pro vás připravili speciální slevovou akci.

Omrkněte náš profesionální BF lifting obličeje a dekoltu na vlastní oči

S úderem středečních 10:00 se náš kosmetický salon Body Factory Olomouc otevře světu. Naše milé specialistky vám budou po celý den k dispozici a rády vám zodpoví veškeré otázky týkající se našich služeb, které se řadí mezi tuzemskou špičku. Zajímá vás, jak efektivně zatočit s kruhy pod očima, povadlou pokožkou nebo přibývajícími vráskami? Přemýšlíte nad liposukcí? Pak se u nás určitě ve středu nezapomeňte stavit. Chcete si omrknou některou z našich profesionálních procedur v praxi? Pak si počkejte na BF lifting obličeje a dekoltu, jehož průběh vám ukážeme na vlastní oči.

BF lifting obličeje a lifting dekoltu je zcela nový kosmetický postup, díky kterému ošetříme vaši pleť bez invazivních zákroků a především bezbolestně. BF lifting obličeje a dekoltu probíhá pomocí speciální, příjemné lymfomasáže za využití baněčky. Díky této moderní proceduře docílíte postupné redukce hlubokých vrásek, detoxikace obličeje a vaše pleť bude svěží již po prvním sezení. Ostatně se můžete ve středu přesvědčit sami. Opravdu to funguje.

Kosmetický salon BF Olomouc přináší speciální akci

Po celý den se můžete v našem olomouckém kosmetickém salonu na Komenského 16 těšit na malé občerstvení, pohodovou atmosféru, spoustu zajímavých ukázek z našich procedur, ale také na jednu speciální slevovou akci. Pro každého, kdo se u nás mezi 10:00 a 16:00 staví, máme připravené dárkové poukazy v limitované edici, které můžete buď darovat blízkým nebo sami využít na naše procedury se slevou 30 %.

Další informace o našich službách a dni otevřených dveří můžete zjistit, pokud nám pošlete zprávu na našem facebookovém profilu nebo na emailu info@bfolomouc.cz. Pokud se chcete rovnou objednat na jednu z našich procedur, pak nás ihned kontaktujte.

Těšíme se na vás
Kosmetický salon Body Factory Olomouc