Novinky a akce

V dubnu pro vás máme parádní zprávy. Mokrá a suchá pedikúra vás totiž v Body Factory Olomouc vyjde o 20 % levněji.

Mokrá a suchá pedikúra v Body Factory Olomouc se slevou 20 %

Rádi byste se ihned objednali na mokrou nebo suchou pedikúru v Olomouci, ale vaše oblíbené salony mají plno zákazníků na týdny dopředu? Nevadí. Vyzkoušejte nové kosmetické centrum zdraví a krásy Body Factory Olomouc na Komenského 16. Stále totiž přijímáme nové klienty. Takže na profesionální a účinnou pedikúru nebudete muset zbytečně čekat.

Mokrá pedikúra v BF Olomouc

Mokrá pedikúra je bezbolestná, příjemná a vysoce efektivní kosmetická procedura založená na bázi vodní lázně a následné povrchové úpravy kůže na nohou a chodidlech. Při mokré pedikúře můžete rovněž využít profesionálního zastřižení a lakování nehtů. Nakonec přijde příjemná relaxační masáž nohou za pomocí speciálních krémů a masážních olejů.

Suchá pedikúra v BF Olomouc

Suchá pedikúra je bezbolestné a velmi šetrné ošetření vašich nohou. Suchou pedikúru ocení především rizikové skupiny zákazníků včetně diabetiků a také lidé s onemocněním žil, tepen, dolních končetin nebo lupenkou. Tato procedura je ideální také pro těhotné ženy. Na konci suché pedikúry vám naše specialistky ještě udělají 5 minutovou, uvolňující masáž chodidel.

Pokud se chcete dozvědět více, co všechno u nás obnáší profesionální mokrá a suchá pedikúra v Body Factory Olomouc, neváhejte nahlédnout přímo do sekce našich služeb, kde jsou přehledně popsané další informace, možné kontraindikace a také, zdali se máte na ošetření nějak speciálně připravovat. Nyní vám obě procedury nabízíme se slevou 20 %, takže můžete v klidu nahlédnout do našeho ceníku a pro více informací nebo případné objednání nás ihned neváhejte kontaktovat.

Nezapomeňte nás také sledovat na našich sociálních sítích Facebooku a Instagramu. Pravidelně vám tam přinášíme žhavé novinky, slevové akce a různé zajímavosti ze světa moderních kosmetických procedur.

Těšíme se na vás
Body Factory Olomouc