Novinky a akce

Už jste vyzkoušeli náš nový hydrolifting obličeje a dekoltu se slevou 20 %, který vám díky intenzivní hydrataci pleti nastartuje regenerační procesy v pokožce již po prvním sezení. Více se dozvíte na stránce Hydrolifting obličeje a dekoltu.

Trápí vás kila na víc v rizikových tělesných partiích? V BF Olomouc pro vás máme účinné a bezbolestné řešení pomocí neinvazivní liposukce s Liposonix. Komu by se nechtělo následující měsíce trávit v posilovně, ten může využít náš akční balíček na účinnou a komfortní redukci tuků formou LIPOSONIX se slevou 30 %. Tato sleva trvala do 23. května 2019. Více se dozvíte na stránce Liposonix – redukce podkožního tuku.

K naší profesionální pedikúře vám nyní v BF Olomouc rádi nabídneme i manikúru se slevou 50%

Trojici slevových akcí pro květen doplňuje profesionální manikúra, kterou si můžete dopřát například po naší pedikúře. Pokud chcete mít své nehty opět hladké a krásné, neváhejte si k pedikúře objednat také naši BF manikúru. Po celý květen vám totiž přinášíme skvělou cenovou akci. Každý, kdo si k nám zajde na mokrou nebo suchou pedikúru, dostane automaticky slevu na manikúru ve výši 50 %. A to už se vyplatí.

Pro více informací nás neváhejte ihned kontaktovat. Naše specialistky vám rády odpoví na veškeré otázky a naplánují s vámi termín prvního kosmetického ošetření v BF Olomouc.

Těšíme se na vás v Body Factory Olomouc