Novinky a akce

První letní měsíc už o sobě dává znát, co říkáte? A první co nás v Body Factory Olomouc napadá, je pořádná profesionální pedikúra. Můžete využít suchou pedikúru nebo její mokrou variantu a my vám k tomu navíc zařídíme japonskou p-shine nebo extra manikúru rukou s obří slevou 50%.

Profesionální pedikúra, na kterou se budete rádi vracet

Profesionální mokrá pedikúra nebo suchá pedikúra funguje na principu účinného a především bezbolestného odebrání staré, nevzhledné kůže z vašich pat, chodidel a prstů. Rozhodně si ale poradíme i s kuřími oky, otlaky a mozoly, které vás mohou trápit při chůzi nebo letních radovánkách. A pokud budete chtít, v našem kosmetickém salonu se vám rádi postaráme i o modeláž nehtů. Abyste mohly vyrazit rovnou na taneční parket. Třeba v otevřených, páskovaných botách. Během naší profesionální pedikúry vám navíc zajistíme příjemnou vodní lázeň, masáž chodidel a nabídneme různé hydratační oleje.

Na samotné ošetření se nemusíte nijak zvláště připravovat. Pokud trpíte nějakým onemocněním nebo citlivostí kůže, tak se neváhejte předem poradit s našimi odborníky, kteří jsou vám k dispozici. A co je ještě lepší? Při objednání se nemusíte bát dlouhého čekání. Najdeme si na vás čas v nejbližších hodinách. Ne až za pár dní nebo týdnů.

K oběma typům naší profesionální pedikúry vám v Body Factory Olomouc nyní nabízíme slevu na různé typy manikúry ve výši 50%. Zajděte si k nám po pedikúře na klasickou manikúru, extra rozšířený typ a nebo japonskou p-shine manikúru a zaplaťte jen polovinu. Určitě nebudete litovat a možná se k nám na tyto procedury začněte i pravidelně vracet.

Účinný Hydrolifting se slevou

V červnu u nás v Body Factory Olomouc stále pokračuje parádní sleva na hydrolifting obličeje. Při objednávce této kosmetické procedury stále ušetříte krásných 20%. A o co se jedná? S přicházejícím létem a čím dál silnějšími slunečními paprsky trpí zejména váš obličej. Pokožka se vysouší, praská a je více citlivá. Zkrátka je potřeba se chránit a pokožku v obličeji správně hydratovat. Proto vám v BF Olomouc nabízíme účinný hydrolifting obličeje, který funguje na bázi moderního přístroje a vysoce intenzivní hydratace pleti. Díky této inovativní kosmetické proceduře znovu rychle obnovíme tvorbu kolagenu v obličeji a docílíme velmi silné hydratace. Zlepší se vám tak nejen kvalita vaší kůže, ale získáte i dlouho trvající ochranu před slunečním zářením. Bonus na závěr? Ušetříte za různé hydratační faktory.

Máte otázky ohledně cen nebo trvání jednotlivých procedur? Neváhejte nahlédnout do našeho ceníku služeb a poradit se s našimi specialisty. Rádi vám pomohou s výběrem té správné procedury, poradí a najdou pro vás nejbližší možný termín. Abyste nemuseli dlouho čekat.

Těšíme se na vaši návštěvu profesionální pedikúry, manikúry, hydroliftingu obličeje nebo jiné z řady dalších kosmetických procedur, které vám v Body Factory Olomouc nabízíme. Kontaktujte nás.