Novinky a akce

Hlásíme návrat z dovolené a proto vás v Body Factory Olomouc znovu rádi uvítáme při některé z našich profesionálních kosmetických procedur. Léto je v plném proudu! I když si dávají největší horka pro tuto chvíli pauzu, rozhodně s nimi musíme ještě počítat. Je tak potřeba myslet na kvalitní ochranu před sluncem, ale také na kosmetiku nohou, kterou oceníte především jako jeden z bodů příprav na vaši letní dovolenou. Proto se vám bude určitě hodit šetrná suchá pedikúra a hydrolifting se slevou 20%.

Suchá pedikúra a hydrolifting jako příprava na léto

BF hydrolifting obličeje a dekoltu je inovativní kosmetická procedura, která se provádí za pomoci sady lymfatických tahů. V zásadě jde o neinvazivní lifting vaší pokožky, díky kterému se účinně zjemňují hlubší vrásky a dochází také k vyhlazení jemnějších vrásek. A to už po první návštěvě našeho kosmetického salonu. Při proceduře vám do pokožky vpravíme kyselinu hyaluronovou, ale také antioxidanty i další prospěšné vitamíny, kyseliny i minerály. Díky hydroliftingu obličeje a dekoltu se vám postupně obnoví pružnost pokožky, ale také zpomalí stárnutí pleti a efektivně pomůže s odstraněním okruhů pod očima. Jako bonus pak můžete brát také kompletní hydrataci pleti, která napomáhá její omlazení a výrazně zamezuje rozvoji dalších vrásek a její pružnosti i pevnosti.

Jaký je průběh hydroliftingu obličeje a dekoltu?

Nejprve vám naši specialisté uvolní lymfatické uzliny a pak přistoupí k šetrné a bezbolestné lymfodrenáži. V dalším kroku vám vyčistíme pleť v obličeji a dekoltu pomocí speciálních tahů a kosmetické pěny, které pomůže také vypnout vaši pokožku. Následně aplikujeme enzymatický peeling a čistící pěnu zapracujeme do pleti. Poté na vašei pleť naneseme kolagenové sérum, kyselinu hyaluronovou i hadí sérum s botoxovým efektem, které výrazně přispěje k liftingu celého obličeje i dekoltu. V předposledním kroku vám aplikujeme příjemnou hydratační pleťovou masku a nakonec vám naše specialistky nanesou na obličej výživný hydratační krém.

Na náš BF hydrolifting obličeje a dekoltu se nemusíte předem nijak zvlášť připravovat a nemusíte mít ani strach z případných kontraindikací, jako je například zarudnutí kůže a podobně.

Suchá pedikúra je šetrnou variantou pedikúry pro každého

Profesionální suchá pedikúra umožňuje bezbolestné odstranění zrohovatělé kůže, mozolů, kuřích ok, ale i zarostlých nehtů. A to za pomoci speciální kosmetické brusky. Tím se výrazně sníží riziko pořezání skalpelem. Proto naši suchou pedikúru doporučujeme především diabetikům a dalším klientům trpícím na kožní potíže. Navíc vám na přání zkrášlíme i vaše nehty. A to za pomoci speciálních olejů. Jako bonus vám po ukončení suché pedikúry ještě uděláme radost 5 minutovou masáží chodidel. Pokud se chcete dokonale připravit na letní zážitky, neváhejte nás kontaktovat. Objednejte se přes formulář nebo nám pošlete zprávu třeba na našem Facebooku. Naše specialistky vám rádi poradí a pomohou s výběrem té správné procedury. V červenci se vám bude jistě hodit suchá pedikúra a hydrolifting se slevou 20%.

Těšíme se na vás v Body Factory Olomouc