Novinky a akce

I v září vám v Body Factory Olomouc přinášíme parádní slevové akce. Pro velký zájem jsme pro vás prodloužili trvání slevy 20 % (ušetříte 300 Kč) na náš profesionální hydrolifting obličeje, který vám efektivně pomůže při boji proti vráskám. Po srpnové akci na suchou pedikúru nyní zlevňujeme také její mokrou variantu. Proto se v našem profesionálním kosmetickém salonu můžete zastavit na příjemnou mokrou pedikúru včetně lázně a masáže nohou za aktuálních 300 Kč. 

Profesionální hydrolifting obličeje v Olomouci

Náš profesionální hydrolifting obličeje a dekoltu je inovativní kosmetická procedura, která vede k intenzivní hydrataci vaší pleti. Díky bezbolestnému a šetrnému potupu ve vaší pokožce aktivujeme regenerační procesy, čímž se obnoví také tvorba potřebného kolagenu. V neuvěřitelně krátké době se vám viditelně zlepší vzhled pokožky a dojde k vyhlazení mělkých vrásek. A to už po prvním sezení. Nevěříte? Přijďte k nám a vyzkoušejte náš profesionální hydrolifting obličeje na vlastní kůži.

Mokrá pedikúra se slevou 

V září vám přinášíme také příjemnou slevu na naši profesionální mokrou pedikúru. Mokrou pedikúru využíváme k šetrnému ošetření staré a zrohovatělé kůže na vašich chodidlech. Zároveň se hodí také k bezbolestnému odstranění kuřích ok nebo nepříjemných mozolů či otlačenin. A co víc? V rámci mokré pedikúru vás čeká příjemná koupel nohou nebo masáž a naše specialistky se vám rády postarají také o vaše nehty. Přijde si k nám odpočinout a dát péči také vašim nohám. Aktuálně za akčních 300 Kč

Profesionální hydrolifting obličeje nebo mokré pedikúra v Body Factory Olomouc

Marně pátráte po kosmetickém studiu, ve kterém se budete cítit příjemně, profesionálně se o vás postarají a zároveň neutratíte zbytečnou  sumu? Vyzkoušejte Body Factory Olomouc. Nabízíme vám různé kosmetické služby jako profesionální hydrolifting obličeje, mokrou nebo suchou pedikúru, ale také kompletní péči o vaše nehty. Nevíte si rady s výběrem té správné kosmetické procedury? Rádi vám poradíme a pomůžeme s výběrem. Naše specialistky se s vámi rády domluví po telefonu. Kontaktovat nás můžete ale také díky objednávkovému formuláři nebo klidně ve zprávách na našem Facebooku.

Sledovat můžete i náš Instagram, kde pravidelně přinášíme zajímavé fotky přímo z našeho salonu a parádní slevové akce. Třeba na  hydrolifting obličeje a dekoltu nebo mokrou pedikúru. 

Těšíme se na vaši návštěvu u nás na ulici Komenského 16 v Olomouci

Vaše Body Factory Olomouc