Novinky a akce

Všechny naše milé klienty, klientky i přátele vítáme v roce 2020. Přejeme vám mnoho úspěchů, zdraví a spoustu profesionální kosmetické péče, kterou si zasloužíte. V lednu můžete využít akce na radiofrekvenční lifting, díky kterému se daří efektivně a bezbolestně redukovat vrásky i omlazovat pleť. Radiofrekvenční lifting navíc přináší okamžité výsledky už od první návštěvy.

Nesmíme zapomenout, že začala plesová sezona.  Proto naše profesionální kosmetické služby v Body Factory Olomouc rozšiřujeme o další možnost prodloužení řas LIGHT VOLUME, kterou vám nabízíme v zaváděcí ceně. Aby toho nebylo málo, tak je pro tento měsíc v akci i nový set kašmírových řas, které jsou odolné, drží tvar a navíc jsou neuvěřitelně lehké. Tak který typ si vyberete?

 

Akce na radiofrekvenční lifting 

Hledáte účinný a bezbolestný způsob, jak omladit vaši pleť? Vyzkoušejte náš radiofrekvenční lifting. Díky němu efektivně stimulujeme kolagenová vlákna v pokožce a zvýšíme v ní krevní mikrocirkulaci. Následkem toho se rapidně zvýší produkce kolagenu a dojde k zahřátí pokožky, čímž se postupně odstraňují tukové buňky. Výsledkem radiofrekvenčního liftingu je pevnější pleť a výrazný úbytek vrásek. Navíc jsou výsledky viditelné již po prvním 90 minutovém ošetření. K dosažení maximálních výsledků vám ale doporučujeme podstoupit 4 – 6 ošetření.

Podívejte se na krátké video, jak radiofrekvenční lifting v Body Factory Olomouc probíhá.

Ceník radiofrekvenčního liftingu 

Radiofrekvence + BF lifting obličeje a dekoltu         90 minut         Cena 1500 Kč (Nyní akční cena 1 200 Kč)

Akce na kašmírové řasy a jedna novinka

Nastala sezona společenských večírků a plesů! Takže se k nám řada z vás objednává na nehtovou modeláž, různé druhy prodloužení řas a další kosmetické procedury. A my vám chceme udělat radost. Proto nyní nabízíme nový set kašmírových řas ve slevě za akčních 990 Kč. A navíc rozšiřujeme naše kosmetické služby o jednu novinku. Tou jsou LIGHT VOLUME řasy. Tato inovativní metoda prodlužování řas navýší především jejich objem, protože aplikujeme nové řasy mezi vaše vlastní. Díky tomu se nám podaří zvýraznit i menší oči s oslabenými řasami. Váš pohled bude ale stále vypadat naprosto přirozeně, což je hlavní doména LIGHT VOLUME řas.

Ceník klasických, kašmírových a light volume řas

Klasické prodloužení řas 1:1 Nový set 1190 Kč  (zaváděcí cena 990 Kč) 90 – 120 minut Doplnění po 2 týdnech 450 Kč Doplnění po 3 týdnech 550 Kč Doplnění po 4 týdnech 700 Kč
Kašmírové řasy 1:1 Nový set 1490 Kč (akční cena 990 Kč) 90 – 120  minut Doplnění po 2 týdnech 550 Kč Doplnění po 3 týdnech 650 Kč Doplnění po 4 týdnech 800 Kč
LIGHT VOLUME řasy Nový set 1590 Kč (zaváděcí cena 1390 Kč) 90 – 120  minut Doplnění po 2 týdnech 600 Kč Doplnění po 2 týdnech 700 Kč Doplnění po 2 týdnech 800 Kč

Máte další otázky ohledně různých možností prodloužení řas nebo akce na radiofrekvenční lifting? Kontaktujte naše šikovné specialistky v péči o tělo, obličej a formování postavy. Náš tým vám vždy rád poradí, vše vysvětlí a domluví si s vámi termín.

Zajímají vás různé slevové akce, novinky a soutěže? Mrkněte na náš Facebook nebo Instagram.

Těšíme se na vás Body Factory Olomouc