Novinky a akce

V březnu jsme pro všechny stávající, ale i nové klienty přichystali opravdu velkou akci. V našem kosmetickém salonu Body Factory Olomouc vám od 15. 3. 2020 exkluzivně nabízíme šetrný LIPOSONIX s obří slevou 3 000 Kč. Vyzkoušejte oblíbený způsob bezbolestné redukce podkožního tuku z rizikových partií v 6 týdenním balíčku. Nyní za skvělých 6 900 Kč na místo původních 9 900 Kč. Navíc stále pokračují akce z minulého měsíce! Takže si u nás můžete užít Radiofrekvenční BF lifting obličeje nebo Bezjehličkovou mezoterapii za snížené ceny, ale také 3 typy prodloužení řas i profesionální nehtovou modeláž.

 

Přemýšlíte nad jarní péčí o své rizikové partie? Co takhle šetrný LIPOSONIX?

Náš revoluční LIPOSONIX nabízí moderní metodu efektivní redukce podkožního tuku v oblastech břicha, pasu, hýždí, stehen, lýtek, zad a paží. Především se ale jedná o bezpečnou péči o rizikové partie bez chirurgického zákroku.

Jak LIPOSONIX probíhá?

Moderní procedura LIPOSONIX platí za nejúčinnější typ neinvazivní – bezbolestné liposukce, kterou provádíme pomocí frakčního mikro-fokusovaného ultrazvuku. Jedno kompletní sezení trvá 90 minut, ve kterých se ošetření dělí na 3 části

  • První přijde na řadu 30 minutové ošetřením radiofrekvenčním přístrojem, který využijeme k aktivaci vašeho cévního systému. Díky tomu se účinně odbourají tukové buňky a připravíme rizikovou partii na další část procedury.
  • V hlavní fázi přijde na řadu šetrný LIPOSONIX. Pomocí tohoto přístroje vytváříme silné termální impulzy, které prochází kůží přímo do tukové vrstvy. Vysoká teplota ultrazvuku rozehřeje danou partii a spolehlivě v ní zničí problematické buňky. Veškerý odbouraný tuk je později metabolizován přirozenou cestou. Důležité je také zmínit, že při ošetření nedochází k žádnému poškození okolní tkáně, takže se nemusíte bát pozdějších viditelných projevů zákroku. 
  • Nakonec si užijete 30 minutovou uvolňující proceduru ve speciálních lymfodrenážních kalhotách.

Na šetrný LIPOSONIX se nemusíte nijak zvlášť připravovat. Jak už bylo řečeno, procedura je neinvazivní, takže se nemusíte bát pozdějších komplikací. Zákrok ale rozhodně nedoporučujeme těhotným ženám, klientům s právě léčeným zánětem, horečkou, boreliózou, ale i obyčejnou rýmou. Rovněž byste LIPOSONIX neměli podstupovat během léčby rakoviny. Viditelné výsledky  procedury pak očekávejte během 8-12 týdnů.

 

Šetrný LIPOSONIX v jarní slevě

Vyzkoušejte 6 týdenní balíček LIPOSONIX                   Cena 6 900 Kč  (Původní cena 9 900 Kč

Využijte akčních cen na 3 typy prodloužení řas

Stále u nás pokračuje parádní akce na efektivní prodloužení řas. Pokud se tedy chystáte na ples, nebo na jinou společenskou událost, pak si u nás určitě vyberete hned ze 3 typů. A navíc vám prodloužené řasy po 2, 3 nebo 4 týdnech rádi zase doplníme.

 

LIGHT VOLUME řasy

  • Žhavá novinka v naší nabídce!
  • Dokonale uhrančivý pohled, který ale budí přirozený dojem.
  • Lehčí, užší a jemnější než při metodě klasického lepení 1:1.
  • Efektivní zhuštění vlastních řas.
  • Dlouhodobá výdrž za každých podmínek.
  • Spolehlivé doplnění po 2, 3 a 4 týdnech.

Kašmírové řasy 1:1

  • Lesklé a hebké řasy, které ani neucítíte.
  • Až o 50% lehčí než při klasické metodě lepení.
  • Lepení stylem 1:1 na přirozenou řasu.
  • Díky zdvojené špičce drží tvar a budí přirozený dojem. 
  • Rychlé doplnění po 2, 3 a 4 týdnech.

Klasické prodloužení řas 1:1

  • Dodají vašemu pohledu uhrančivý efekt.
  • Metoda lepení 1:1 na přirozenou řasu.
  • Spolehlivé zhuštění vašich vlastních řas.
  • Rychlé doplnění po 2, 3 a 4 týdnech.

Podrobný ceník prodloužení řas

Klasické prodloužení řas 1:1 Nový set 1190 Kč (zavádění cena 990 Kč) 90 – 120 minut Doplnění po 2 týdnech 450 Kč Doplnění po 3 týdnech 550 Kč Doplnění po 4 týdnech 700 Kč
Kašmírové řasy 1:1 Nový set 1490 Kč (akční cena 990 Kč) 90 – 120  minut Doplnění po 2 týdnech 550 Kč Doplnění po 3 týdnech 650 Kč Doplnění po 4 týdnech 800 Kč
Light volume řasy Nový set 1590 Kč (zaváděcí cena 1390 Kč) 90 – 120  minut Doplnění po 2 týdnech 600 Kč Doplnění po 2 týdnech 700 Kč Doplnění po 2 týdnech 800 Kč

Vyzkoušejte profesionální kosmetické služby v Body Factory Olomouc

Přemýšlíte nad bezbolestným a účinným odstraněním tuku z rizikových partií? Potom si od 15. 3. 2020 počíhejte na skvělou příležitost v podobě LIPOSONIX a ušetříte rovnou 3 000 Kč! Chystáte se na ples, firemní večírek nebo jinou kulturní sešlost? Vyberte si ze 3 typů prodloužení řas nebo se k nám objednejte na profesionální nehtovou modeláž.

Sledujete naše sociální sítě? Výborně. Pokud ne, tak se rychle mrkněte na náš Facebook nebo Instagram. Pravidelně vám tam totiž přinášíme spoustu novinek, akcí, slev a čas od času i pořádnou soutěž.

Těšíme se na návštěvu v našem kosmetickém salonu na ulici Komenského 16 v Olomouci

Vaše Body Factory Olomouc