Novinky a akce

Co se vám vybaví, když se řekne léto? Za nás je to bronzové opálení, písek ve vlasech a spousta vodního melounu. Jsme nabití energií a vysoký přísun vitamínu D působí pozitivně na naše duševní zdraví. Pokožka ale tiše trpí. Vystavujeme ji přímému UV záření a dalším negativním vnějším vlivům. Často se pak nevzhledně hlásí o pozornost. Není to ale jen odhalená kůže, která si zaslouží dvojnásobnou péči. V létě totiž dáváme na odiv i to, co jindy zůstává zahaleno. Vybrali jsme proto 3 základní kosmetické procedury, které by měly mít své místo i v prázdninovém diáři – hydrolifting, suchá pedikúra a manikúra.

Dehydratovaná pleť? Zachraňte ji hydroliftingem

Hydrolifting obličeje

Ať už máte pleť smíšenou, suchou, mastnou nebo normální, v létě může nedostatkem hydratace trpět každá z nich. Nadměrné opalování, ale i běžný pohyb na slunci, se brzy projeví i na jindy zdravé pokožce. Je mdlá, bez života, vysušená, hrozí jí výskyt pigmentových skvrn, nových vrásek a ztrácí na pružnosti. Pokud vaše létem ztrápená pleť volá SOS, rádi jí u nás v Body Factory Olomouc nabídneme záchranu v podobě hydrolifrungu.

Hydrolifting je hydratační metoda, která zajistí tvorbu kolagenu a podpoří regeneraci pleti. Co si pod tím představit? 90 minut vašeho času, během kterých si 100% odpočinete. Jde o velmi příjemné ošetření pomocí jemných podtlaků a lymfatických tahů, prováděných speciální skleněnou baňkou. Zahrnuje aplikace kolagenového séra, kyseliny hyauloronovéhadího séra s botoxovým efektem. Výsledek?

  • Intenzivní hydratace pleti zaručena
  • Stárnutí pleti se zpomalí a dostaví se jas, pevnost a pružnost
  • Hluboké vrásky se zjemní, ty jemné vyhladí

Obrovskou výhodou hydroliftingu je, že jsou jeho výsledky viditelné téměř okamžitě. Přesto se ale nemusíte bát zarudnutí nebo vedlejších účinků, které podobná ošetření často doprovází.

Suchá pedikúra pro výstavní nohy

Nejen pokožka obličeje je v letních měsících nadměrně vystavována. Dbejte na to, abyste z nových sandálků nebo pantoflů vystrkovali pouze upravené nehtyzbroušená chodidla. Lidé mají často mylný pocit, že se jim ostatní na nohy nedívají a péči o tyto partie proto bez výčitek zanedbávají. Opak je ale pravdou. V očích společnosti znamenají zažloutlé, přerostlé nehty a suché paty společenské faux pas. Pozor! Platí i pro pány.

Body Factory Olomouc vám rádi dopřejeme suchou pedikúru, která je první volbou našich klientů nejen z rizikových skupin. Zrohovatělá kůže se totiž v tomto případě odstraňuje za pomoci speciální, šetrné brusky a nikoliv skalpelem. Objednat se na ni můžete i v případě, že jste těhotná žena, diabetik, trpíte kožním onemocněním nebo např. křečovými žilami.

Nebojte se své nohy svěřit do rukou profesionálů a zajděte si alespoň na dvě procedury během jednoho léta. Kůže bude hladká na dotek, nehty zkrášlené pečujícím olejem a poradíme si i s nepříjemnými kuřími oky. Nakonec vám dopřejeme 5minutovou, uvolňující masáž. Pak už jen stačí výstavní nohy ukázat světu v otevřených letních botách.

Suchá pedikúra v Olomouci

Pěstěné ruce díky manikúře

Dámy, také se v teplých měsících rády odvážete pestrou, třeba i neonovou barvou nehtů, na kterou byste si jinak netroufly? Nedivíme se vám – s opálenou pokožkou vypadá přímo božsky. Pamatujte ale, že výrazné tóny neodpustí žádnou nesrovnalost, záděru nebo přerůstající kůžičku. Ačkoliv tedy není pravidelná manikúra pouze sezónní záležitostí, v létě ji do vašeho programu určitě nezapomeňte vměstnat.

V Body Factory Olomouc máte na výběr ze tří variant:

  1. Suchá manikúra
  2. Manikúra extra
  3. P-shine neboli japonská manikúra

Na suchou manikúru se objednejte, pokud své ruce přehnaně nezatěžujete a dodáváte jim pravidelnou péči. Kompletně vám je připravíme na nanesení laku.

Manikúru EXTRA si dopřejte v případě, že jsou vaše ruce nadměrně opotřebené. Kromě běžné úpravy nehtů a kůžičky vám naneseme peeling, následně 10-15minutový regenerační zábal, a nakonec si vychutnáte 5minutovou masáž. Tento typ manikúry je oblíbený mezi muži s náročným manuálním zaměstnáním.

Jak už název napovídá, p-shine (japonská manikúra) vám zajistí vysoký a stálý lesk nehtu, a to za pomoci speciální pasty z včelího vosku a mateří kašičky. Je tak skvělou volbou pro ty z vás, které dáváte přednost přirozenému vzhledu nehtů a nepotrpíte si na jejich lakování.

Těšíme se na vás v Body Factory Olomouc

V oblasti péče o tělo a tvář spoléháme na ověřené metody, které kombinujeme s používáním nejmodernějších přístrojů Liposonix nebo Vacupress. Pro ty z vás, kteří toužíte po krásnějším a zdravějším těle, máme kromě výše zmíněných procedur na výběr i desítku dalších. Na prvním místě žebříčku těch nejoblíbenějších se dlouhodobě drží BF lifting obličeje a dekoltu. 

Nalákali jsme vás předchozími řádky na jednu z našich kosmetických služeb? Pak budeme rádi, pokud nás kontaktujete prostřednictvím našeho formuláře nebo telefonicky. Termíny se nám sice rychle plní, nové klienty se zájmem u nás ale vždy rádi přivítáme.

Podívejte se krátké video, jak probíhá suchá a mokrá pedikúra.