Novinky a akce
Vrátili jste se z dovolené s podrážděnou pletí? Mořská voda a silné sluneční paprsky vzaly očividně za své! Vybraly jsme 2 nejžádanější procedury, které dopřejí vaší pokožce zaslouženou regeneraci a podtrhnou krásu letního opálení. Nástřik kolagenu a prodloužení řas v Body Factory Olomouc je řešením.

Trápí vás dehydratovaná pleť? Zregenerujte ji nástřikem kolagenu

Silnou hydrataci pleti zajistíme speciálním nástřikem kolagenu, čímž se pokožka stane neuvěřitelně hebkou již po první aplikaci. Procedura vyřeší následky opalování, rovněž má blahodárné a hojivé účinky, redukuje tvorbu akné a potlačuje projevy stárnutí.

V našem kosmetickém studiu nabízíme hned dvě varianty – základní a speciální nástřik kolagenu – TRIPLEX collagen hydrolifting.

Základní varianta nástřiku kolagenu

Díky základní variantě kolagenu účinně hydratujeme vaši pleť a zajistíme ji neočekávanou hebkost ihned po prvním ošetření. Nejprve vás odlíčíme a důkladně vyčistíme obličej. Poté přijde na řadu tonizace pokožky a speciální nástřik tekutého kolagenu za pomoci rozprašovací pistole (nástřik kombinujeme se sušením a celý proces několikrát opakujeme). Následně naneseme masku s unikátním BF kolagenem s HA. Tepelnou kompresí zajistíme nejvyšší možný účinek procedury. Závěrem celé procedury vám naneseme kvalitní hydratační krém. Procedura probíhá 30 minut.

Speciální nástřik kolagenu – TRIPLEX collagen hydrolifting

Touto možností docílíme maximální hydratace a hebkosti pleti. A to už po první návštěvě!

Ptáte se jaký je rozdíl mezi oběma variantami? Způsoby se liší především v době trvání procedury a zapracováním vitamínu C do pokožky. Doba speciálního nástřiku je 80 minut. Další postup je následovný:

 

    • Důkladné odlíčení, vyčištění a tonizace pleti
    • Provedení profesionálního BF liftingu obličeje nebo BF hydroliftingu tváře, v závislosti na ročním období a venkovní teplotě
    • Zapracování vitamínu C, kterým zvýšíme průnik kolagenu do pokožky
    • Nástřik tekutého kolagenu a nanesení unikátní masky BF kolagen s HA
    • Tepelná komprese, kterou zabezpečíme nejvyšší možný účinek procedury
    • Nanesení hydratačního krému nejvyšší kvality

Svůdné oči jako ze žurnálu? V BF Olomouc umíme hned tři typy prodlužování řas!

Upoutejte pozornost svůdným pohledem, prodlužování řas je výbornou variantou.

Bojíte se rozmazání řasenky a raději se vyhýbáte vodním radovánkám nebo sauně? Prodlužování řas je skvělou možností, jak docílit hustých řas bez několika vrstev řasenky a brzkého ranního vstávání. Jsou oblíbenou volbou na dovolenou i po ní. Dodají na ženskosti, působí přirozeně a lichotivě – vypadají jednoduše skvěle!

Klasická metoda prodlužování řas 1:1

Základní metoda platí za nejvyužívanější způsob prodlužování řas. Spočívá v lepení syntetické řasy na vaši přirozenou řasu v poměru 1:1. Jedná se o aplikaci syntetického hedvábí nebo norkového vlasu. Různé délky, tloušťky a zakřivení umělých řas dodají vašemu oku přirozený efekt. Doplnění řas je individuální, nejčastěji však po 2,3 nebo 4 týdnech.

Kašmírové řasy 1:1

Jedná se o novější variantu prodlužování řas, které díky zdvojené špičce skvěle drží tvar a budí přirozený dojem. Oproti klasickému způsobu jsou až o 50 % lehčí, lesklejší a hebčí. Doplnění je stejné jako u předchozí možnosti. Metoda kašmírových řas se nehodí na objemové prodlužování, jsou však skvělou volbou především pro klientky trpící na různé druhy alergií, s rovnými a tenkými přírodními řasami. Nepodléhají změně tvaru a stáčení, jsou odolné vůči vysokým teplotním podmínkám, proto jsou oblíbené především u milovnic saun.

Toužíte vyzkoušet to nejlepší? Zvolte řasy Light VOLUME

Tato metoda je naprostou novinkou v naší nabídce. Splní požadavky na zhuštění vlastních přirozených řas. Jsou lehčí, užší a jemnější než při metodě klasického lepení 1:1. Výsledkem je přirozený efekt s dlouhotrvajícím účinkem.

 

    • Aplikace 2 – 3 syntetických řas
    • Přirozený look
    • Nejmenší zátěž pro řasy

Dopřejte si zaslouženou péči v Body Factory Olomouc

Rádi byste se objednali na některou z kosmetických procedur nebo potřebujete s čímkoliv poradit? Kontaktujte nás! Naši specialisté vám ochotně poradí s výběrem nejvhodnější procedury přímo pro vás. Napsat nám můžete pomoci kontaktního formuláře, zpráv na Facebooku nebo nám zavolejte na jedno z telefonních čísel:

    • kosmetika – 776 354 954
    • pedikúra – 776 390 616
    • řasy – 776 390 616

Další skvělou možností, jak si dopřát, zaslouženou regeneraci je šetrný hydrolifting. Nejen, že se jedná o účinnou metodu intenzivní hydratace, ale také nastartuje regenerační procesy i novotvorbu kolagenu v pokožce. Navíc, při objednání do konce srpna platí exkluzivní sleva 300 Kč.

Podívejte se na krátké video, jak hydrolifting obličeje probíhá.

Rádi vás přivítáme v našem salónu krásy a zdraví Body Factory Olomoc na ulici Komenského 16 v Olomouci.

Těšíme se na vás

Vaše Body Factory Olomouc