Novinky a akce

Kdy jste si naposledy udělaly radost, dámy? Plesová sezona se kvapem blíží. Proto vám v našem kosmetickém studiu Body Factory Olomouc nově nabízíme profesionální prodloužení řas za akční ceny. Navíc si můžete vybrat hned ze dvou typů. Naše specialistky vám profesionálně prodlouží řasy buď klasickou metodou lepení 1:1 nebo můžete vyzkoušet revoluční techniku kašmírových řas.

K péči o řasy se neodmyslitelně pojí také manikúra včetně modeláže nehtů. Proto si můžete před Vánoci dopřát trochu radosti a zajít si k nám na více menších kosmetických procedur zároveň. Jako bonus vám nyní nabízíme prodloužení řas za zaváděcí ceny.

Nabízíme vám hned dva typy prodloužení řas

Přemýšlíte, jak před plesovou sezonou zkrášlíte svůj zevnějšek? Máme pro vás tip. Vyzkoušejte naše profesionální prodloužení řas za akční ceny. Chcete mít řasy dlouhodobě pevné, husté a odolné? Zvolte klasické lepení řas ze syntetického hedvábí. Váš pohled získá uhrančivý efekt a rozhodně vám ubude ranního líčení. Chcete pocítit maximální komfort? Vyzkoušejte kašmírové řasy. Nejen, že jsou až o 50% lehčí než ty klasické, ale navíc mají speciálně zdvojenou špičku, takže budí přirozený dojem za každé situace.

Oba typy řas navíc dokonale drží tvar a rádi vám je po 1, 2 nebo 3 týdnech znovu doplníme.

Dopřejte si prodloužení řas za akční ceny 

Klasické prodloužení řas 1:1 Nový set 1190 Kč (zavádění cena 990 Kč) 90 – 120 minut Doplnění po 2 týdnech 450 Kč Doplnění po 3 týdnech 550 Kč Doplnění po 4 týdnech 700 Kč
Kašmírové řasy Nový set 1490 Kč (zaváděcí cena 1190 Kč) 90 – 120  minut Doplnění po 2 týdnech 550 Kč Doplnění po 3 týdnech 650 Kč Doplnění po 4 týdnech 800 Kč

Stavte se k nám prvotřídní manikúru

V našem olomouckém studiu krásy a zdraví vám exkluzivně nabízíme hned několik typů péče o vaše ruce i nehty. Vyzkoušet můžete suchou manikúru, EXTRA manikúru nebo inovativní japonskou p-shine manikúru.

Náš tip před plesovou sezonou? Manikúra Extra. Ta se šikne především těm z vás, které nechodíte na podobné procedury pravidelně nebo míváte problémy se suchou a opotřebenou pokožkou na rukou. Naše EXTRA manikúra se skládá z několika drobných procedur, díky kterým budou vaše ruce opět hebké a s mladistvým vzhledem.

 

  • Ruce vám nejdříve kompletně ošetříme šetrnou desinfekcí
  • Poté odstraníme lak z nehtů pomocí bezacetonového odlakovače
  • Na řadu přijde profesionální úprava a modeláž nehtů
  • Následuje změkčení kůžičky v okolí nehtu, přičemž přírodní nehet nezměkne a zůstane nedotčený
  • Dále vám uvolníme zrohovatělé okraje okolo nehtového lůžka
  • Naneseme peeling
  • Po dobu 10 – 15 minut aplikujeme regenerační zábal
  • Vše zakončíme 5 minutovou masáží za využití regeneračních olejů

Objednejte se na prodloužení řas za akční ceny nebo manikúru do BF Olomouc

Pokud patříte mezi ty, které se už chystají na plesovou sezonu, určitě se k nám neváhejte co nejdříve objednat na jeden z typů prodloužení řas nebo EXTRA manikúru. Poohlížíte se po zaslouženém relaxu nebo po našich dalších kosmetických procedurách? Láká vás BF lifting obličeje a dekoltu, microdermabraze nebo LIPOSONIX? Mrkněte a vyberte si.

Pravidelně můžete sledovat také naše sociální sítě Facebook a Instagram. Do 3. 12. 2019 se navíc můžete zapojit do naší speciální soutěže o dárkové vouchery na kosmetické procedury v hodnotě 8 000 Kč.

Těšíme se na vaši návštěvu na ulici Komenského 16 v Olomouci

Vaše centrum zdraví a krásy Body Factory Olomouc