Novinky a akce

Po celý prosinec vám v BF Olomouc chceme dělat radost. Nedávno jsme slavnostně vyhlásili naši velkou soutěž o speciální dárkové poukazy na naše kosmetické procedury a podarovali 10 z vás. Ti ostatní ale nemusí být smutní. Pro všechny tu máme parádní slevu na vánoční vouchery ve výši 20%. A pokračujeme dále. Plesová sezona je za rohem, proto mnozí z vás ocení gelovou modeláž nehtů i profesionální prodloužení řas za akční ceny. A to nejlepší na konec. Právě jsme ještě více rozšířili naše kosmetické služby! A to o speciální jehličkovou mezoterapii, která efektivně a především neuvěřitelně rychle napomůže k redukci vrásek, zahladí jizvičky po akné, ale přispívá i k tvorbě potřebného kolagenu v pokožce. Tak využijte akce na profesionální kosmetiku v Body Factory Olomouc. 

Jehličková mezoterapie jako žhavá novinka i velký pomocník v péči o pleť

Láká vás jehličková mezoterapie? Pak byste o ní měly vědět pár důležitých věcí. V první řadě je třeba říci, že se jedná o minimálně invazivní kosmetickou proceduru. Nemusíme mít tedy strach z bolesti nebo nepříjemných vedlejších účinků. Jedná se o inovativní metodu omlazení pleti pomocí speciálního derma pera. To v sobě ukrývá mikrojehličky, díky kterým vám do pokožky aplikujeme hydratační séra.

Víte jak jehličková mezoterapie v Body Factory Olomouc probíhá? Mrkněte se:

  1. V první řadě vám kompletně odlíčíme pleť.
  2. Poté vám pokožku ošetříme speciálním dezinfekčním přípravkem.
  3. Dále naneseme Emla krém a necháme ho působit kolem 15 až 20 minut.
  4. Znovu přijde na řadu dezinfekce a ošetření pleti.
  5. Na připravenou pleť naneseme sérum a vpravíme ho do pokožky sterilní jehličkou.
  6. Znovu aplikujeme sérum a zapracujeme ho krouživými pohyby.
  7. Naneseme vám zklidňující masku a poté ji šetrně odstraníme tepelnou kompresí.
  8. Na závěr vám obličej potřeme krémem Viscoderm, který také účinně zklidňuje pokožku.

Ceník jehličkové mezoterapie

Jehličková mezoterapie Standardní cena 1700 Kč Klubová cena 1500 Kč 90 minut

Využijte akce na profesionální kosmetiku jako nehtová modeláž nebo prodloužení řas

Plesová sezona se blíží, dámy. Jste připravené? Určitě nám dáte za pravdu, že se k vašim večerním šatům, make upu a účesům pojít také nehtová modeláž i moderní prodloužení řas. Proto vám nově nabízíme hned dva typy prodloužení řas klasickou metodou nebo aplikaci kašmírových řas. Jelikož jde také o novinku v našem sortimentu, tak můžete využít nízkých zaváděcích cen.

Klasické prodloužení vašich řas probíhá lepením umělé řasy ze syntetického hedvábi na přirozenou řasu. A výsledek? Přirozený, upravený a uhrančivý pohled, ale také pevné řasy, které vydrží. Samozřejmě vám je po 2, 3 nebo 4 týdnech vždy rádi prodloužíme.

Prodloužení metodou kašmírových řas jim dodá lesklý i hebký efekt a ještě k tomu jsou až o 50% lehčí než klasické řasy. Navíc mají zdvojenou špičku, takže budí přirozený dojem a spolehlivě drží tvar. Opět se můžete spolehnout, že vám je po 2, 3 nebo 4 týdnech profesionálně prodloužíme.

Ceník klasických a kašmírových řas

Klasické prodloužení řas 1:1 Nový set 1190 Kč (zaváděcí cena 990 Kč)   90 – 120 minut Doplnění po 2 týdnech 450 Kč Doplnění po 3 týdnech 550 Kč Doplnění po 4 týdnech 700 Kč
Kašmírové řasy Nový set 1490 Kč (zaváděcí cena 1190 Kč)   90 – 120 minut Doplnění po 2 týdnech 550 Kč Doplnění po 3 týdnech 650 Kč Doplnění po 4 týdnech 800 Kč

Designové dárkové poukazy se slevou 20%

Nedávno jsme vyhlásili 10 šťastných výherců našich speciálních dárkových poukazů. Pro všechny naše věrné klienty máme ale dobré zprávy. Každý, kdo se k nám zastaví pro speciální dárkový poukaz, dostane parádní slevu 20%. Rádi byste o Vánocích udělali radost svým blízkým neb rodině? Darujte jim náš designový voucher na libovolnou kosmetickou proceduru v limitované edici. Sami si určíte cenu, za kolik chcete poukaz pořídit a my vám od ní odečteme 20%. Na obdarovaném pak bude, jakou proceduru si zvolí a ze které bude mít největší radost. 

Pokud máte jakékoliv otázky k našim službám, voucherům nebo se chcete ihned objednat, neváhejte a ihned nás kontaktujte. Naše specialistky v péči o tělo, obličej a formování postavy vám rády pomohou a poradí s výběrem. Sledujte také naše sociální sítě Facebook a Instagram, kde vám pravidelně přinášíme řadu zajímavostí, novinek a slev. 

Těšíme se na vás v Olomouci na ulici Komenského 16.

Vaše Body Factory Olomouc